Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

tiistai 24. toukokuuta 2011

Uutta testausta

 Jaa-ah.. Taas piti päästä kokeilemaan kategoriasta "Osaisinkohan minäkin" *virne*

Tällä kertaa piti kokeilla, osaanko minä tehdä koreja.. Virkaten olen yrittänyt muutamia jo aiemmin tehdä, mutta kun niistä tuli niin surkean näköisiä :(     - tosin en ole vielä kokeillut, että paranisivatko kovettamisella..

Sitä paitsi - uuden kokeileminen on (joskus) niin kivaa   =0}
Etenkin jos lopputulos on suurinpiirtein tunnistettavissa oleva *lol*

Tässäpä vähän vaihekuvia "tieteellisestä kokeestani"....
 Aluksi tietenkin valmistelin muotin - eli tässä tapauksessa tuollaisen lääkekupin. Pingotin sen päälle palan kelmua ja varmistin paikoilla pysymisen kuminauhalenkillä...
 Sitten vaan kerros liimaa pohjanpäälle....
 .. Ja sitten vain valittua materiaalia sen päälle kieputtamaan. Kun pohja on peitossa, laitoin liimaa reunoille sille korkeudelle asti, kuinka korkeaksi halusin korin reunojen tulevan, ja taas lisää kieputusta :0)
 MINÄ laitoin tässä vaiheessa, kun kori oli halutuissa mitoissaan, vielä lisää liimaa koko tekeleen päälle. Tämän vaiheen voi varmaan jättää poiskin, mutta itse halusin varmistaa, että kori varmasti pysyy kasassa..

Ja sitten vaan annetaan kuivua - kuivumisen jälkeen poistetaan kori VAROVASTI muotin päältä, ja joko yritetään saada kelmu irti tai (kuten itse tein) leikataan vain reunat siisteiksi.
 Kori oli periaatteessa jo valmis, mutta itse tein vielä korin teossa käyttämästäni puuvillalangasta tuollaisen nauhapunoksen, jota liimasin reunaan "somisteeksi".

Tällä tapaahan muutkin ovat koreja tehneet - ja nyt kokeilin sitä minäkin :0)
Korin olisi tietysti voinut jättää yllä näkyvään vaiheeseen, mutta minun piti tietenki vielä vähän "säveltää" ja laitoin punosta vielä korin alareunaankin :0p

Oli melkoisen sotkuista hommaa - ainakin meikäläisen tekemänä... Tuntui että omat sormet oli lopulta enemmän liimassa kuin tuo kori *lol*

Ei kovin paha ensimmäiseksi yritykseksi ;0)
Seuraavaksi kokeilen ainakin paperinarusta tuollaisen tehdä - luultavasti ilman reunusta..
Pitää myös kokeilla erilaisia muotteja käyttää ym. ym.  Ja varmaan pitää jossain vaiheessa koittaa, saanko kantokahvaa laitettua, niin että se myös pysyy..

Massailujakin olen hieman ehtinyt tekemään - laitan kuvia viimeistään paiston jälkeen, ellen ehdi niitä aiemmin kuvailemaan... ainakin kanttarelleja tuli tehtyä vähän lisää... Ja nakkeja sain päähäni tehdä :0)

Lihaa olen yritellyt saada tehtyä, mutta tahtoo olla kovin vaikea saada värisävyjä edes suurinpiirtein oikeiksi :0\   
Keskittymis kyky on myös tällä hetkellä vähän heikko - tuntuu, että jos saan edes 15 minuuttia tehtyä yhtä asiaa kerralla, niin sitä voi jo sanoa hyväksi saavutukseksi.. Tekemis intoa löytyy puuskittain, mutta keskittymis kyky kateissa - Ihme, että saan tehtyä mitään valmiiksi asti..

Taitaa olla tämä kesän tulo, joka saa asiat sekaisin *hymy*

Oi voi.... Josko taas yrittäisi löytää tuolle poikanukelle (muistin virkistys kuva alla) tulevien vaatteiden kaavoja jostain...
Ehkä polvihousut ja pitkähihainen pusero pitsikauluksella... ? Vai olisiko sittenkin shortsit ja t-paita tyyppinen asu parempi.. Kyllä päättämien on joskus vaikeaa :0\

 Lisätestauksen alla on TrashToTreasure -osion puolelta uusien "jälkiruokien" teko.. Niitä mihin käytin leikkelepakkauksen pohjaa (muistin virkistys kuvia alla)
 
Nyt testaan käykö kynsilakka niiden "täytteeksi". Lähinnä siis sitä, että onko se kuivuttuaan sen näköinen, että käy jostain marjahyytelöstä - Ei ihme jos omat kynnet on surkeassa kunnossa, kun kaikki lakat kuluvat mineilyyn *virne*
Lisäksi testaan millaisia saan niistä tehtyä maaleillani... Tuleeko "aidonnäköistä" vai ei..
Laitan kuvia kunhan saan jotain valmiiksi asti - maalatut ovat vielä kuivumassa.

Jaa-a.. Koska mahdan saada varsinaisia pääruokia lautaselle - tai muulle astialle asti?? Jälkiruokia kyllä on sinne asti jo saatu (kuten yllä olevasta kuvastakin näkyy), mutta edes yhtä pizzaa en ole tainnut lautaselle asti saada, vaikka niitäkin on jo muutama ajan mittaan tullut tehtyä..

Josko tämä vuosi toisi muutoksen siihenkin asiaan  ;0}

2 kommenttia:

  1. Thank you for sharing your basket tutorial. It resulted in a very pretty basket.

    VastaaPoista
  2. Thank You Drora for Your nice comment ^ ^

    VastaaPoista