Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

perjantai 13. toukokuuta 2011

Peukaloiden..kin pyörittelyä

Koska bitti avaruuden kosmiset tuulet on näyttäny pyyhkineen eilisen kirjotukseni pieruna "bitti-Saharaan", niin on näemmä pantava asiat uudestaan esille.. Kun Bloggeriinkin viimein taas pääsee..

Olen siis eilen pääosin pyöritellyt peukkujani ym. sormia*virn* ja saanut vähän lisää ruokia aikaiseksi..

Muutaman pizzan sain tehtyä. Tässä hieman vaihekuvia ja valmmiiksi saatujen.. No, PAISTOA VAILLA vaalmiiden tekeleiden kuvia:
 Aluksi tietenkin pyörittelin pohjat..
 Sitten lisäsin herkullisen kotitekoisen tomaattikastikkeen..  ;0)
 ... ja sen jälkeen PAAAAALJON juustoa sekä muut täytteet..
Ensimmäisenä valmistui kasvisversio, jonka täytteksi tuli herkkusieniviipaleita, viipaloituja paprikatäytteisiä oliiveja ja hieman erivärisiä paprika suikaleita.
Seuraavana vuorossa pari metwurstipizzaa..
 Viimeisenä kokeilin katkarapu version onnistumista.. Menihän se nyt ainakin sinnepäin...
Pizzat valmistuivat siis eilen, niiden lisäksi samalla tein myös hieman irto katkarapuja mahdollisiin salaatteihin sijoitettavaksi ja herkkusieniviipaleitakin koitin vähän saada aikaiseksi tulevaan käyttöön.. Ja muutaman paprikatäytteisen vihreän oliivinkin sain tehdyksi.. Pitäisi ehtiä vielä paistamaankin tekeleensä...

Kuvan suklaa kakku yritelmä valmistui jo toissa iltana. Olen siihen hieman pettynyt : /  Jouduin sen verran paljon tuota tehdessäni sitä käsisäni pyörittelemään, että sen koristeet hieman kärsivät + se meni vähän lyttyynkin :(    Ja  taitaa se raasu olla hieman liian isokokoinenkin... Ellei sitä sitten ole tarkoitettu tosi isoihin juhliin ;)

Ei auta muut kuin ajatella, että se on joko A) kärsinyt kuljetuksessa tai B) joku on istahtanut vähän sen päälle.. Niin ja voihan sen vetää kokonaan viipaleiksi, niin ei näytä niin pahalta ;)

Siinäpä ne vähäiset tekeleet mitä sain massailu rintamalla aikaiseksi.. Eipä niitä kovin paljoa ole, mutta edes nuo.

Melko aikaa vievää puuhaahan noiden tekeminen on. Minulla ei ole mitään valmiita massatankoja mistä leikellä esim. metwurstiviipaleita, joten oikeiden värisävyjen (tai ainakin mahdollisimman lähelle oikeaa pääsemisen) sekoittaminen kestää aina oman aikansa, joten eipä sitä valmiiksi yhden päivän aikana välillä paljoakaan saa..

Ja kun vielä huomioidaan, että kaikki yritykset eivät edes ensimmäisellä kertaa onnistu "nappiin", niin tyytyväinen pitää olla jokaisesta tekeleestä, minkä valmiiksi asti saa..

Tämän päivän mineily "saaliiksi" jäi se, että sain leikeltyä balsasta palat yhteen vähän isompaan hyllyyn, muutamaan oletettavasti istutuslaatikkoon sekä seinähyllykköön..  Ja yhdestä palasta ajattelin pöytälevyn tehdä... Ellei sitten mieli muutu matkalla ja teen siitä jotain muuta..
Satuin nimittäin löytämään yhden balsalaudan kätköistäni, vaikka luulin jo käikki jäljellä olevan kyseisestä materiaalista kuluneen tuohon aiemmin tekemääni istutuslaatikkoon ja niihin naulakoihin.. Mutta onneksi olinkin väärässä   =0}

Seinähyllykön sain jo liimailtua kasaankin, enään tarvitsee vain vähän hioa sitä ja sitten vaan maalit pintaan, mutta muut pitää jättää myöhemmälle. Kokoan ne joko nyt viikonloppuna tai joskus myöhemmin...
Tänä viikonloppuna on tietysti suoditeltavampaa, niin muistan viel mitä mistäkin osasta on tarkoitus tehdä *virn*
Laittelen kuvia sitten kun saan niitä kasailtua... elleivät sitten ihan piloille mene...

3 kommenttia:

 1. Hi ! Thanks for you comment, you've been very kind :D you've got a nice blog, keep crafting ! **

  Bye <3

  VastaaPoista
 2. *your comment. D'oh xD

  VastaaPoista
 3. Thanks Giulia.
  I'm glad if You liked it =0}

  I try to keep on crafting... ;D

  VastaaPoista