Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

sunnuntai 29. toukokuuta 2011

TrashToTreasure viikonloppua

Jippii!! Lukija luettelo näkyy taas \0/   
ja lisä "siivoamista" tehty, joten josko tämä malttaisi taas hetken pelittää kunnolla..

TrashToTreasure viikonloppua olen hieman vietellyt, kun viimeinkin on mieliala sellainen, että on jotain pystynytkin tekemään :0)

En mitään hirveitä määrällisesti ole aikaiseksi saanut, mutta pienistä puroistahan syntyy iso virta ;0)

Oikeastaan tainnut pelkkää ruukkuosastoa olla pääosin..

Kananmunakenno ruukkuja maalailin kivimaalilla (kun tuli vastaan jostain kätköstä jolloin viimein muistin purkillisen tuotanki omistavani *virne*) - niiden lisäksi muutaman erilaisen korkinkin tulin maalanneeksi samalla maalilla.

Tässäpä siitä hieman kuvallista antia lopputuloksista
 Alareunaan jäi näköjään ensimmäinen testiversio jossa maalasin vihreällä jonkin tekokäpy tai siemen systeemin - pientä ruukkupensasta ajattelin kokeilla tuosta saada aikaiseksi - kunhan valmiiksi tulee, niin laitan kuvaa... onnistui tai ei :0}
 Tässä lopputulos munakenno ruukuista... Kyllä nuo omaan silmään aikahyvin kiviruukuista käy :0)

Myös jonkinlaisen "kukka-altaan" tekaisin.. Ei mikään kaunotar - vähän vinokin, mutta eiköhän se vähän parane, kun saa kukkia päälleen.
Valmistus materiaaleina käytetty (kuten ehkä jotkut kuvastakin tunnistavat..) juotavan jugurtin kantta + ilmapallon pidikettä - ja tietysti liimaa ja kivimaalia *virne*

Perjantaina isäntä toi töistä tullessaan uusimman American Miniaturist lehden, joten lukemistakin on ollut.

 Sain myös päähäni kokeilla arkun/kirstun (millä nimellä tuota sitten haluaakin nimittää) tekemistä.. Ikinä en aiemmin ole tuollaistakaan tehnyt, mutta kauan olen sellaista halunnut - ja kun ei sellaista kerran näytä tuosta vain ¤ puff ¤ käsiä huitelemalla tyhjästäkään ilmestyvän (minulla on paha tapa puhuessani "säestää" puheitani huitelemalla käsilläni välillä vähän turhanki reippaasti = aiheutan ympärillä olevien tavaroiden lennättämistä ja isäntä heittää aina välillä huulena, että yritän taas taikoen kadottaa tavaroita *heh*), että oli sitten pakko koittaa itse sellainen väsätä..
Tässä muutama kuva siitä, mitä olen sen kanssa tähän mennessä saanut aikaiseksi..

 
Pitkällisen mietinnän ja harkinnan tuloksena päädyin tuollaiseen vaalena vihertävään sävyyn tuon kohdalla. Ja kuvassa näkyykin hyvin sarana ratkaisu mihin päädyin  =0}

Vielä pitäisi noihin reunoihin laittaa jonkinlaiset "koristukset" samoin kuin kanteenkin.. Testailuja eli päälle sovitteluja olen monia tehnyt, mutta vielä ei ole mieleistä löytynyt..

Jotain nauhaa olin ajatellut, mutta alkaa näyttää siltä, että joudun tuon tekemistä lykkäämään kunnes saan taas "kaavittua" rahaa kasaan kirppari kierrosta varten - ja jollei sieltä löydy, niin sitten on pakko malttaa käydä askartelukaupassa materiaalin etsintä reissulla...
Katsotaan kuinka käy...

Ai niin... Arkun valmistusmateriaalina on käytetty ihan tavallista valkoista korttipahvia - sellaisia valmiita korttipohjia ( joita saa tuollaisissa ehkä 100 kappaleen "nipuissa" ), joissa toinen puoli on hieman kiiltävä ja toinen on mattapintainen ja ehkä hieman tummempi kuin se kiiltävä puoli..

Leikkasin vain osat kaksinkertaisina niin, että korttipohjan mattapinnat liimasin vastakkain.. Arkkua kasatessa oli ehkä "pieniä" vaikeuksia saada liimauksen ajan pysymään kaikki kasassa ja edes lähes suorana *hymy*, mutta onnistuihan se joten kuten..

JOS vielä joskus toisen tuollaisen teen, niin koitan kyllä vähän paksumpaa materiaalia hyödyntää - lienee hermoillekkin ystävällisempää  ;0}

Myös kynän osia tuli käytettyä tähän "pikku söpöläiseen"
Tämän on tarkoitus esittää maljakkoa :0)
Materiaalina käytetty siis; mustekynän kärkeä + nappia sekä hopean väristä glitterliimaa.
 
Siinäpä tähän asti valmiiksi saadut..

Nyt pitäisi varmaan pikku hiljalleen alkaa "kukkien ym. kasvattajaksi", kun on noita astioita jo sen verran ruvennut kerääntymään..

Olisihan se mukava päästä näkemään, miltä nämä tähän mennessä tehdyt ruukut ja laatikot ym. näyttävät, kun saavat vihdoin myös kasvillisuutta täytteekseen..

Tietokoneen "siivous urakka" on herättänyt myös melkoisen halun tehdä jotain Halloween / kauhu teemaista tavaraa.. Pitää ehkä tehdä kompromissi itsensä kanssa ja tehdä kauhukasveja, niin tulisi ainakin jotain täytettä astioihin... *lol*

4 kommenttia:

 1. Your really succeeded in turning trash to treasure. Very good ideas and the results are great.

  VastaaPoista
 2. Thank You Drora =0}

  Once again You make me happy with Your kind comment :0)

  Hugs
  Irina

  VastaaPoista
 3. You're really good in turning nearly everything into a miniature... ;O)

  Greetings
  Birgit

  VastaaPoista