Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

torstai 26. toukokuuta 2011

Ei mineilyjä

Ei oo nyt tullut mineiltyä pahemmin pariin päivään.. On ollut sen verran hyvin hermot kireellä..

Pitäny tämän #!¤*@¤5!!  tietokoneen kanssa tapella niin paljon, että heittää väkisin mielen niin mustaksi, että parempi jättä minien tekemiset väliin - Tulee kuitenki pelkkää sutta ja sekundaa vaan näissä mielentiloissa kun yrittää..

Eilen todistin itselleni, että jäärä mikä jäärä.. Sananmukaisesti taistelemalla sain laitettua muutaman Giveawayn tuohon sivupalkkiini - juu, opiin vihdoin ja viimein jotenki sen sinne laittamaan, eikä ilmesesti ihan totaalisesti metsään mennyt, kun tuntuivat (ainakin eilen) peräti toimivankin..

Siis 5 tai 6 tuntia (!!!!) siihen meni :0\    Mutta jäärä kun olen, niin tein edes sen verran ja vähän blogeja yritin selailla listaltani, vaikka loppuvaiheessa olinkin sitten jo valmis pökkäämään dynamiittipötköä koneen alle ja pamauttamaan koko masiinan taivaan tuuliin *irvistys*


Pahimmillaan lähes 20-30 minuuttia pelkän sivun avaamiseen - välillä katkaisi koko nettiyhteyden ja sitten taas noin 15 -  minuuttia odotella, että netti aukeaisi uudestaan.. Ja vähän väliä jotain ihme ohjelmapäivityksiä alkanut taustalla raksuttelemaan.. Ja hokenut vähittäismuistin vähyyttä.. Ja ties mitä muuta päälle  >:0(

Olen siis katsonut viisaammaksi pysytellä minien teosta erossa, sillä mielentila on ollut sellainen, että kaikki olisi varmasti menny suoraa osastoon "pelkästään polttopuuksi kelpaavaa"..


Tätä olen hokenut tietokoneelle nyt pari päivää...

Tänään olen viettänyt aamupäivän "rattoisasti" mm. kuvatiedostoja ym. siivoillen, että josko edes vähäsen  auttaisi..

Alkaa vähitellen höyryn tulo korvista vähetä, eikä silmätkään enää kiilu yhtä murhanhimoisina kuin eilen *virne*  Eli alan vähitellen saavuttaa vähän rauhallisempia mielentiloja ja ajattelin kokeilla josko jo uskaltaisi jotain mineihin liittyvää yrittää..

2 kommenttia:

 1. Keep calm and look for chocolate... (LOL). Isn't it fascinating that the monitor always is the poor guy to get all the curses right in his face even though he's ususally not the guilty one... ;O)I keep my fingers crossed that things will work alright for you at next try.

  Greetings
  Birgit

  VastaaPoista
 2. Thanks Birgit =0}

  Well, right now it's working a bit better.. Made some "cleaning" - mainly deleted pictures and looks like it helped a little..

  VastaaPoista