Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Pienet ne sen kun jatkuu..

Pienten esineiden tekeminen näyttää jatkuvan edelleen *virn*

Mutta omalle mielenrauhalle on hyvä, että edes jotain tulee tehtyä. Pienistä puroistahan syntyy suuri virta ;)

Sain muuten vihdoin ja viimein kauan sitten aloittamani muotikansion, jonka sijoitus paikka on tuo minun koriboxini - ihan kylmästi ompelemalla tuon kasasin.. Tarkoitus laittaa se narustaan jonnekkin päin roikkumaan
Muistutuskuva koriboxista :)

 
Kauan siihen meni, mutta ompa tehtynä. Pitäisi saada väkerrettyä tiskipöytä tuohon boxiin, niin saisi sen laittaa paikoilleen näyteikkunalle "koko kansan kauhisteltavaksi"  =}

Tänään on tähän mennessä ollut balsalla "pelleily" päivä *virn*
Aluksi väsäsin pienen hyllyn tapaisen - en oikein tiedä tulisiko tuosta maustehylly vai mikä...
Koska sininen on yksi lempiväreistäni, niin hylly sai sitä väriä pintaansa - Vähän turhan tumma tuosta taisi tulla : /   joten pitää katsoa, mitä sille osaan ja pystyn tehdä..
Harkinnassa vielä myös sijoitus paikka... Saattaa olla, että päädyn sen tuohon koriboxiin laittamaan - riippuu paljolti siitäkin, saanko tuunattua tuota parempaan suuntaan..

Myös jonkinlaisen kasvilaatikon sain väsättyä..
 
 Kuviasta huomaa, että en malttanut (taaskaan) odottaa liiman kuivumista ennen kuvan ottoa *lol*
Ensimmäinen maalipinta sudittuna :)  Pitää katsoa osaanko tuunata tuon sellaiseksi, mitä visioin päässäni..
Tuohon on tarkoitus laittaa jotain kasveja kasvamaan. Tällaisia aion tehdä vielä ainakin muutaman - ja tietysti myös eri väreissä, niin saan aikanaan selvitettyä osaanko visioitani toteuttaakkin..

Tällä hetkellä on tuo 'noita -vaihde' sen verran hyvin päällä, että luulempa että tämä ensimmäinen tekele saa sisustakseen, mullan lisäksi jotain tavanomaisesta poikkeavampaa.... MIKÄLI osaan vain jotain sellasita tehdä..

Tuli sen verran "hukkapaloja" noiden edellisten leikkelystä, että iski pieni naulakon teko vimmakin päällem joten tässäpä sitten kuvia sen "kohtauksen" aikaan saannoksista ;0)

Naulakko nro 1 ennen ja jälkeen maalauksen; 
Taaskaan en malttanut odottaa liiman kuivumista *lol*
 
 Naulakko nro 2  - ennen ja jälkeen nuppien vaihdon. Aluksi meinasin nuo naulat laittaa, mutta ne olivat niin älyttömän isot tuohon, että vaihtoonhan ne meni..
 
 Nuo pienet ristipääruuvit (mistä lie vanhasta taskulaskimesta talteenotetut) ovat mielestäni huomattavasti paremmat vaihtoehdot nupeiksi... Juuh - nupit on tarkoituksella eri tasossa *lol*

Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä Naulakko nro 3
 Balsa laudasta jäi jäljelle tällainen pala josta tuli sitten pienellä maalisutaisulla ja äärikuvatarran lisäämisellä + pienillä nauloilla lisättynä alla olevan kuvan näköinen naulakko - sanotaanko vaikka niin, että on vähä "modernimpaa" muotoilua ;0)
Ja kuvan värit taas kerran metsässä : /  Oikeasti tuo on ihan perus valkoinen, hopeisella tarrakuviolla ja hopeanvärisillä pikkunauloilla varustettuna - älkääkä välittäkö selkeästi näkyvistä liimakasoista kuvassa *virn*

Saattaa olla, että tuosta tuli vähän turhankin "moderni" omaan makuun. Jollei ala omaa silmää ajan kanssa miellyttämään, niin kaippa siitä jotenkin eron pääsee...

Tytär haki yläkerran varastosta ("vintiltä") nukkekotitavaroitaan ja löysi niihin eksyneenä taas yhden nuken, jonka olemassaoloa en enää edes muistanut (mikä ei tietenkään meikäläisen tapauksessa mitään uutta ole *virn*)..
Hänkin kuuluu osastoon Kirpputori löytöjä.  Ja tältä hän näyttää...
 Kuten kuvasta näkyy, joku on jossain vaiheessa nimikoinut nuken, liekkö kyseessä sitten nuken vai nuken entisen omistajan nimi...
Oli PAKKO piirtää nuken silmiin uudet mustuaiset. Näytti liikaa "riivatulta" tai albiinolta, kun pelkkää sinistä ja valkoista vaan oli, ja kun ei ole aikomuksena Manaaja elokuvan hahmoja tehdä *lol*, niin pidin tätä toimenpidettä välttämättömyytenä :)

Hän on heti paljon kiltimän näköinenkin... Olisipa kiva tietää, minkä ikäinen kaveri hän on   =}
Hän on minusta sen verran "kotikutoisen" näköinen, että ajattelin, että tekisin hänen vaatteensa joko virkaten tai neuloen...

Pitää vähän käännellä ja väännellä häntä käsissä ja tuumailla mitä vaatteita hänelle voisi ajatella.. Suurimmaksi ongelmaksi taitaa muodostua kengät (tai sukat)..
Miten ihmeessä minä saan tehtyä kengät jalkaan jonka koko on 12 mm ?!?!  Voipi olla, että "poju" saa jäädä avojalkaiseksi... Noh, murehdin sitä sitten kun se on ajankohtaisempaa :0)

Ei siis aivan toimeton päivä :)

2 kommenttia:

 1. Hay,

  What a lovely blog.
  I follow your blog.
  Please take a look into my world.

  Groetjes..Marijke
  www.marijkvanooijen.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Thnks Marjike :)

  I'm glad if you like it ^ ^

  VastaaPoista