Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

perjantai 25. helmikuuta 2011

Pieni pipertäminen se jatkuu..

"Hella kirja" pysyy sitkeästi piilossaan, joten toistaiseksi luovun sen etsimisestä.. Tulee vastaan sitten kun tulee ja sillä selvä.. Mitäpä sitä tuosta ressiä repimään, kun kerran muutakin tekemistä löytyy = )

Kirjojen väkertelyä jatkoin eilen.. Vie paljon aikaa niiden näpertely ja mutta tuntuu, että niin vähän saa aikaiseksi, mutta vähä kerrallaan.. Pienistä puroistahan se jokikin syntyy.

Tarjotin sai 'viimeisen silauksensa'.. Kynsilakalla päädyin sen "kuultomaalaamaan"
Kevyeen (??) värilakkaukseen sitten lopulta päädyin
 Lopputulos on ainakin omaan silmään ihan mukiin menevän näköinen...  Ei siis kovinkaa paha ensikertalaiselle : ) Nähtäväksi jää onko Mustassa Lyhdyssä sille aikanaan tarpeeksi tilaa vai ei..
Kynsilakka pullojen lopuista sekoittelun tulosta tämän väri
Tuota samaa kynsilakkaa käytin myös  tuossa Barbiepikarin tuunaamisessa... Minkähänlainen hätä mulle nousee käteen, kun tuo aikanaan loppuu ^_^    Lupaamani kuva  lopullisesta (?) versiosta jossa tuo äärikuvatarra paikoillaan
Äärikuva tarra teki lopputulolsesta paremman
'Matami' muuten omi pikarin, joten pitää etsiä se vielä tuunaamaton ja katsoa saako siitä tehtyä version, joka oikeasti tuonne Mustaan Lyhtyyn päätyisi..

Valmiiksi saatuja tavaroita  listalle sain lisätä myös ystävälle lahjaksi aiotun pikkuesineen..

Ystävällä on nimittäin aikomuksena tehdä nukelleen Kanala ja pari pientä juttua oli aivan "pakko" hänelle väsätä *lol*

 Oikea kuva + hieman läpinäkyvää kynsilakkaa päälle + tulitikuista raamit . Ja....

TADAAA... näin "hieno" KANATAULUhan siitä tuli... *LOL*
Kuvan on tarkoitus esittää ystävän nuken jo edesmennyttä parasta munijaa, jonka muistona hän tuota kuvaa seinällään pitää..
Jokaisen kunnon kanankasvattajan kirjahyllystähän pitää ainakin yksi tällainen opus löytyä *LOL*
 Ja tämän KananKasvattajan RotuOpas- kirjan on tarkoitus mennä taulun mukana ystävälle - Nähtäväksi jää, kelpuuttaako hän niitä..
Kyllähän noista näkee jo sokeakin pimeässä, että tekijällä ei suuria taitoja ole, mutta ajatushan se on se tärkein vai mitä ; )

Nyt on jännät ajat meneillään... Sain aikaiseksi esitellä 'Matamille' hänen Matalan Majansa mahdollista pohjaa..
Tällaiseen laatikkoon siis paikallisessa kaupassamme silmäni iskin; 
Laatikon "strateegisia mittoja" - korkeus 28 cm - leveys 38 cm ja syvyys.. No riippuu siitä otetaanko nuo "siivekkeet" pois vai ei JOS otetaan 22 cm - ellei oteta 37 cm
 Liekkö kohtalon sormi vai ei, mutta nyt taitaa olla pakko tehdä 'Matamille' perunamaa ^_^  Ja minä kun vähä aattelin, että porkkanaa, lanttua ja naurista vaan... Niin ne suunnitelmat muuttuu =}
perunapelto on ilmeisesti ihan pakollinen, jos asuu tällaisesta väsätyssä talossa ^_^
 'Matami' tutkailemassa Matalan Majansa mahdollista pohja - aihiota.. Miten mahtaa käydä ??
 ..Kelpuuttaako 'Matami' tämän Matalan Majansa aluksi vai ei.. Toivotaan parasta ja pidetään peukkuja  pystyssä.
JOS 'Matami' tuon kelpuuttaa, niin taidampa jättää nuo "siivekkeet" paikoilleen, niin saan edes vähän enemmän tuohon tuota käytössä olevaa syvyyttä tuohon, etenkin alakerrassahan sitä tilaa tarvitaankin, kun sinne pitää jos jonkinmoista tavaraa saada sopimaan...  Pitää vaan katsoa kuinka saan tuon osin niin tuettua, että "siivekkeet" pysyvät tukevasti paikoillaan.. Luultavasti teen niin, että laitan vielä yhdet pahvipalat tukemaan rakennetta, vaikka se viekin hieman sisätiloista mittoja pienemmäksi, mutta se on pieni hinta sille, että "talo pysyy kasassa"..

Takaseinälle ainakin pakko pahvia lisätä, että sen saa tasaisemmaksi... ellen sitten ota ja hyödynnä tuota kuvassa näkyvää "syvennysosiota"  jotenkin... Sekää ei oo vielä pois suljettu vaihtoehto... Saattaa vielä käydä niinkin, että tukipahvit tuleekin talon ulkopuolelle.. Kaikenlaisia suunnitelmia jo/taas viriää päässä =}

'Matami' haluaa miettiä asiaa ja lupasi ilmoittaa, että mihin ratkaisuun hän laatikon suhteen oikeen päätyy kunhan lomaltani palailen..

Näin meidän kesken sanottuan... Kyllä tuosta 'Matamin' Matala Maja kyhätään.. Kuulin ihan selvästi, kuinka 'Matami' mutisi jo huonekalujen mahdollisista sijoituspaikoista,  kuinka katonrajaan mahtuisi hyvin yrttikimppujakin kuivumaan ja minkä väriset verhot olisivat parhaimmat...
Ihmettelen, jos 'Matami' muuta ilmoittaa, mutta kyllä itse alan olemaan vähintään 98- prosenttisesti varma, että kohta alkaa ahkera (??) rakentamis ja sisustus urakka.. 'Matami' vain haluaa pitkittää jännitystä, mutta katsotaan ; )
'Matami' jää miettimään laatikon kohtaloa lomani ajaksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti