Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

tiistai 15. helmikuuta 2011

Mustan lyhdyn tavaraa..

Ihka ensimmäinen lyhtyhankinta tapahtui viime vuonna, kun Anttilan  tarjous"korista" löytyi vähän siipeensä saanut musta lyhty jonka ohi en pystynyt kävelemään..
Tästä aloitetaan
Takaseinän särö näkyy tässä paremmin. Joku köynnös pitää peitoksi laittaa
Kauan oon lyhdyn hankkimisesta haaveilin, mutta ovat aina olleet meikälääsen budjetille niin hintavan oloisia, etten oo malttanut hankkia ennen kuin sitten tämä vastaan tuli..
Alemmasta kuvasta näköö takaseinän särön, jonka takia oli "ale-laariin" päätynyt.

Lyhty on tavallaan hieman etukäteen hankittu synttäri + joululahja itelleni ... Mitä nyt muutaman kuukauden ennen syntymäpäivää ja joulua hankittu.... *lol*

Pitkän aikaa tuo siirtyili paikasta toiseen siivoollessa, kun en saanut millään aikaiseksi sen tuunailun aloottamista, mutta nyt sekin alkaa pikkuhiljalleen eretä.. Pohjan "kate" on jo tehtynä
Pohja 'kate' valmiina. Munakenno kivetykseen päädyin.. liekkö lopullinen ratkaisu..
sekä tuon takaseinän särön peitteeksi suunniteltu köynnös alootettu
Aloitusvaiheessa aattelen ruusuköynnöstä, mutta aika näyttää mikä on siinä vaiheessa kun valmiiksi tulee.. tulevien kukkienkin väri vielä mietinnän alaisena
Köynnös on jäähyllä, kun hermostuun lehtie laitossa liikaa.. Teen siis muita juttuja väliin ja "jäähryttelen" tunteitani tuon suhteen ;)

Ensimmäinen huonekalu lyhtyä varten on tuunattu valmiiks, kananpoijan keltasesta kuvan mukaseksi, nii parempaan suuntaan meni ainaki omasta miälestä (kukas se kissin hännän...)
Ensimmäisen muovituolin tuunailu yritys onnistui mielestäni aika hyvin

Ja tänään sain alootettua maalarinteippi kasvien tekoa, kokeelin aiemmin tehä vähän ruukkujaki serpentiinistä - pitänee maalata niitä hieman ja kattoa sitten kelpuutanko niitä tuonne lyhtyhy, vai joutavakko jonnekki muualle..
Maalariteippi kasvien tehtailun alku.. Mitä kasveja teen ei vaan vielä oo selevillä =}

Ruukku kokeiluja serpentiinistä, maalia vaan pintaa nii hyvä tuloo... vissiin
Kulmahyllyä oon ajatellut tuonne sovitella, kunhan sellaasen saan tehtyä ja haluusin myös jonkillaaisen hyllyn (2-3 tasoisen) tuonne.. Metallista väännellyn tai koripunos tyylisen... Tarttoo tehä nettisurffailuu, et löytyys mieluunen malli.. Tiä sit kui kauan sen löytymisee menöö..

Rupee vaa taas oleen nii, et ideoota ja muita vastaavia alkaa olee "vaikka muille jakaa".. Siis tarkootan, et rupee oleen liikaa sitä "tää-ja-tää-juttu-ois-kiva-tehä-tonne" -osastoo tarjolla.. Ei meinaan piisaa tilat jos kaiken yritän toteuttaa ja saara mahtuunki tonne :)

Mut palaa kerrallaan... Pöytämalliki vie iha hakuses... Jotai visio-haamuu olemas, mut ei vie oo kohalleen kolahtanu... Aina tuloo jotai uutta välihi ja ajatus karkaa   taas mihin sattuu ^_ ^

2 kommenttia: