Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

tiistai 8. helmikuuta 2011

Jostainhan se on aloitettava..

No niin.. Tästä se siis alkaa :)Nähtäväksi jää, mitä tästäkin tulee...
     Tarkoituksenani olisi siis täällä ajan mittaan esitellä tekemiäni väkertelyjä, olivatpa ne sitten nukkismuniatyyreihin liittyviä, neuleita tai virkkaamisia tai mihin sitten satunkin "hurahtamaan" .

Yritän myös saada tällä tapaa kohennettua heikkoa itsetuntoani ja päästä eroon ajatuksesta "Jos se on minun tekemäni - se ei voi olla hyvä"

Elättelen siis toiveita siitä, että jos joku sattuisi näillekkin sivuille eksymään, ei hän ihan totaalisesti maan rakoon tekeleitäni teilaisi ; )

En omista nukkekotia, ainakaan vielä.. Mutta mm. perinteisiä lyhtyjä ajan mittaan yritän sisustella, tälläkin hetkellä on kaksi, jotka odottavat "tuunaamistaan".  Toisen sisustus on alkanut - toinen alkaa "sitten joskus"..

Työn alla on myös oman liikkeen ikkunaan sijoituspaikkansa saava kahdesta leipäkorista (tai vastaavasta) yhdistämällä saatu kahden huoneen boxi, johon tulee keittiö ja ompelimohuone.
Se alkaa jo olla viimeistelyjä vaille valmis, mutta tahtoo vaan jatkuvasti tulla liikaa noita muita inspiraatioita muitten tekeleitten suhteen, että valmiiksi saaminen on ilmeisesti hamassa tulevaisuudessa.. Vaan sehän on tuttua ainakin suurimmalle osalle mineilijöistä :)

Tälläkin hetkellä tasapainoilen tuon koriboxi, lyhdyn sisustamisen ja yhden omatekoisen nuken tekemisen välillä ja vielä ystävällekkin yritän "jotain pientä" väkertää (kuviaki kyllä tänne laittelen kunhan sen taidon opin..)  Kuten esittelyssäni mainitsin... Innostun helposti uusista jutuista, mutta se asioiden loppun vienti.. No sitäkin opetellaan.. Ja toisaalta mineily on siinäkin hyvä opettaja, pienihän valmistuu nopeammin kuin iso...

Valmiiksi saamisia hidastaa myös se, että en osaa olla tyytyväinen tekemisiini, joten joillakin väkerryksillä tie päätyy mappiin Ö ku en saa aikaiseksi täsmälleen sellaista kun mitä visioin päässäni, tai jos joku osa ei suostu taipumaan siihen suuntaan mihin haluaisin.. 

Taitoja ei meikäläisellä vielä kauheasti ole, mutta eiköhän nekin ajan kanssa kasva.. Ja eikö se into korvaa edes osaa taitojen puuttumisesta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti