Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

torstai 22. joulukuuta 2011

Luukut 16 - 22

Kylläpä aika rientää - mutta viimeinkin ehdin taas päivitellä tänne joulukalenteri luukkujen "herkkuja"  ;0)

Valitettavasti kuvat eivät edelleenkään tee oikeutta tavaroille  :0\

Päivälle 16 oli vaihteeksi kolme pakettia avattavaksi..

 Niinalta kaunis ristipistotyyny...
 Suvilta jouluisia ruokia sekä suola ja pippurimyllyt..
Jaanalta upeasti punottuja koreja ja polttopuita..
Korit ovat karehdittavan siististi tehtyjä - olisipa itsellä taitoa tehdä jotain vastaavaa ¤ huoh ¤
* * * * * * * * * * * * * *
Luukku 17 oli Jaanalta..
.. ja oli materiaalipaketti josta löytyi mustavalkoista lankaa ja todella ohuet neulepuikot - noin "pieniä" puikkoja en omistakkaan ennestään, mutta oletan, että noilla saan mini neuleeni onnistumaan jatkossa paremmin :0)
* * * * * * * * * * * * * *
Päivälle 18 oli taas 2 pakettia avattavaksi..
Suvilta aivan ihana joulunpunainen lyhty, jouluinen kuva/juliste ja korttitaulu jossa muutama joulukortti... Aivan ihania  ^ ^
 

Jaanalta tuli talon isäntä väkeä ajatellen tavaraa.. Savukeaski, tuhkakuppi, lehti luettavaksi ja lasit - joiden kohtalona SAATTAA olla päätyä jonkin noidan nenälle... aika näyttää..
* * * * * * * * * * * * * *
Luuku 19 sisälsi..
Kasveja!!  Nyt on enää se ongelma, että laitanko nuo Mustaan Lyhtyyn - että sekin projekti etenisi edes hieman, vai odotanko, että saan talon aikanaan valmiiksi ja sijoitan nuo ihanuudet sinne... Tai saanko ehkä jossain vaiheessa aikaiseksi jotain kasvihuoneen tapaista..
* * * * * * * * * * * * * *
Päivä 20 oli jälleen ( ja viimeisen kerran *snifff* ) kolmen paketin päivä..
 Niina oli pakannut pakettinsa kauniiseen jouluiseen kangaspalaan - minkä yritän hyödyntää joko tyynyksi tai pöytäliinaksi. Paketin sisältä siis paljastui tuo aivan ihana kyttiläasetelma  ^ ^
 Yritin saada asetelmasta parempaa kuvaa, mutta ei tuo meinnanut millään suostua onnistumaan tähän hätään - laitan vähiten epäonnistuneen yritelmän ja yritän joskus toisen saada aikaiseksi parempaa kuvaa..
Suvin paketista paljastui korillinen puita  ja tulitikkurasia...
Jaanan paketista tuli monenlaista herkkua.. Kuivakakku, limupullo ja kaksi pikaria - tuollaisia pikareita olenkin himoinnut vuosia, mutta en niitä ole saanut hankittua.. Ja lisäksi vielä sydän kulho täynnä domino-keksien tyyppisiä keksejä sekä muutama suklaakeksi - jotka päätyivät tyttärelle *nolona*  - minä kun en aina osaa/pysty sanomaan hänelle ei kun hän jotain pyytää...
* * * * * * * * * * * * * *
Luukusta 21 löytyi..
 Jaanalta aivan mielettömän ihana, luonnossa tumman lilan värinen (kännykkäkamera taas temppuilee värien kanssa :0\ ) hupullinen viitta!!
* * * * * * * * * * * * * *
Tälle päivälle - eli luukkuun 22 oli taas tarjolla kaksi pakettia..
 Suvin paketin sisältä ilmestyivät upeat sukset sauvoineen !!  Oikein kunnon "hikilaudat"  *virnistys*
Niille pitää keksiä arvoisensa paikka, että pääsisivät mahdollisimman hyvin esille - aivan ihanat  ^ ^
Jaanan paketti taas sisälsi lämpimäisiä -  Jälleen yksi upea punottu kori, jonka sisällä pikku leipäsiä - lienevätkö rieskoja vai jotain muita.. Reikäleipä näyttää aivan ruisleivältä - vaaleasta en ole varma onko sekaleipää vai ranskanleivän tyyppistä vaaleaa versiota - mutta näidenkin näkemonen aiheutti meikäläisessä reaktion joka sai muun paikalla olevan perheen naureskelemaan minulle ja toteamaan, että "Mamma sai taas jotain mieleistään"..  *hymy*

Vihdoinkin minulla on edes muutama leipä *taputtaa innoissaan käsiään yhteen* - en tiedä kuinka monta kertaa olen yrittäny saada aikaiseksi, että tekisin itse leipiä, mutta kertaakaan en ole saanut niitä tehtyä, aina on tullut jotain muuta muka tärkeämpää mitä pitää saada ensi valmiiksi ja niin leipien teko on pääosin vain siirtynyt ja siirtynyt.. Yhden tai kaksi limpun tapaista leipää olen joskus aikoja sitten tehnyt, mutta siinäpä se sitten onkin..
* * * * * * * * * * * * * *

Enää kaksi luukkua jäljellä ja sitten tämä ihanuus on ohi :0\

2 kommenttia:

  1. What wonderful goodies! I get *almost* as excited as you do when you're opening them! What fun this season has been! :-)

    VastaaPoista