Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Joulukalenteri luukut 2,3 ja 4

Kiirettä pitää kun ei ehdi päivityksiäkään ajallaan tehdä :0\   - Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö niin ;0)

Tänään tuli tehtyä suurin osa päivästä alustavia joulusiivoiluja, että ei jäisi kaikki ihan viime tippaan. Tyttären kanssa teemme myös yhteistä "joulukalenteria" = laitamme yhden ison tai useamman pienen joulukoristeen jonnekkin päin taloa. Näin saamme joulun tavallaan "hiipimään" taloon pikku hiljaa ;0)  - samalla tulee pikkuhiljalleen myös järjesteltyä taloa vähä kerrallaan, niin ei sitten tosiaan tarvitse kaikkea jättää sinne viime tippaan - eikä aattonakaan toivottavasti ole aivan kaikki mehut menneet, niin kuin yleensä, kun siivoukset ja muut vastaavat jäävät muiden asioiden ja kiireiden vuoksi viime minuuteille..

Ensi viikko sujuu osittain jouluostosten merkeissä kaikelta vähänkin liikenevältä ajaltaan - sitä seuraavalla viikolla on tiedossa keskimmäisen pojan syntymäpäivä - joten ainakin jotain leipomista on silloin harrastettava... Eli mineilyjä ei taida hirveästi itseltä syntyä nyt lähiaikoina :0\

Ja töissä alkaa olemaan käsillä suuri inhokki aikani eli invenataario :0(    (plääh...)

No niin.. Jospa sitten siirtyisin itse asiaan, eli joulukalenteriin :0)

* * * * * * * * * * * * * * *

Toisena päivänä oli siis tarjolla 2 pakettia joiden kimppuun  pääsin "sormet syyhyten"  *virne*
Suvilta yksi (ruskea) ja Jaanalta yksi (sininen)
Jaanan paketista paljastui tällaisia ihanuuksia - eli pieni matto ja koristetyynyjä. Tuo ruudullinen hämähäkki-kuvioinen oli heti (jostain kumman syystä)  ^ ^  suosikkini.. Se löytäneekin tiensä jonkin onnellisen noidan taloon - kunhan sellaisen aikaiseksi saan..

Tyttären kanssa paketteja aukoessa on aina se ongelma, että tytär tahtoo omia itseleen vähintään puolet tavaroista *virnistys*  - nytkin hän oli kovasti ehdottamassa, että sais itselleen tuon pyöreän tyynyn ja tuon sinisen.. Minä en kuulemma tarvitse kuitenkaan noin montaa, joten hän voi auttaa asiassa *lol*
Suvin paketti sisälsi materiaaleja ja kätevät kääntösakset (kuvan ylälaidassa) - tästäkin paketista tytär olisi mielellään armollisesti ominut "vain" kankaat ja nauhat *lol*    - ja oletettavasti osan tikuistakin  ^ ^

Myös Ninan   arvontavoitto palkinto (noidan nimeämiskisasta) saapui tälle päivälle..
- mutta sen avaamista pitkitän hieman ja teen sen vasta tiistaina - eli juhlistan Itsenäisyyspäivää ylimääräisellä "herkulla" ;0)  
Vaikka paketti herättääkin hirveästi uteliaisuutta, mutta pieni odottaminen tekee avaamisesta vielä makeampaa  =0}
 * * * * * * * * * * * * * * *
Kolmantena päivänä sain avata vain yhden paketin..
Joka on siis Jaanalta..
- ja sieltä paljastui materiaaleja ja lisää suklaata  ^ ^ 
Ja jos tytär olisi saanut päättää, niin olisin tällä hetkellä suklaata ja lilanvärisiä helmiä köyhempi *virnistys*

* * * * * * * * * * * * * * *
Tänään oli sitten vuorossa toistaiseksi suurin pakettimäärä avattavaksi ..

Eli Jaanan ja Suvin pakettien lisäksi sain tänään avata Niinan ensimmäisen paketin - tai paketit, koska Niina oli paketoinut luukun tavarat erillisiin paketteihin ^ ^


 Niinan paketista paljastui jouluisia herkkuja - kauniisti koristeltu kakku (ihanat värit) ja piparkakkuja ( ja varsin iloisia ukkoja ovatkin - huomaatteko leveän hymyn ukkojen naamalla ^ ^ ) sydänalustalla.

 Jaanan paketista taas paljastui oikea vitamiinipommi - eli roppakaupalla marjoja.. Lienevätkö vadelmia ja karhunvatukoita vai jotain muita.. Tiedä kumpiko ihasteli näitä enemmän, minä vai tytär :0)
Yritin vielä saada lähikuvaa marjakipoista - ovat niin uskomattoman pieniä ja nättejä!! Yritin selvittää ovatko ne jotain tammenterhon tai vastaavan "kuppi-osia" vai eivät - oletan niiden olevan...

Sitten aletaankin tekemään jouluaskarteluja. Sillä...

Suvin paketista paljastui...
 Aivan ihana joulukalenteri - jonka luukut aukeavat !!  0_o   Sekä pientäkin pienemmät sakset ja kynä ja tonttu-ukkoja seinälle laitettavaksi . Suloisia eikö olekkin  ^ ^
Yritin vielä saada kuvaa, mistä pääsisi käsitykseen siitä kuinka pienet sakset ja kynä ovat - kynä on niin pieni, että se jäi minulta melkein huomaamatta :0)

(Tämän satsin kanssa tytär yritti selittää, etten tarvitse mitään noista, vaan voin antaa ne suoraa hänelle - hänellä kun on joulutalo juuri työn alla  ^ ^ )

Huomenna taas lisää avattavaa - Ihanaa !!  ^ ^

6 kommenttia:

 1. How fun!!! This season is turning out to be the best ever! Enjoy all these lovely presents! :-)

  VastaaPoista
 2. Wonderful gifts. What an exciting time for you.
  Hugs Maria

  VastaaPoista
 3. Felicidades, bonitos regalos. Un saludo, Eva

  VastaaPoista
 4. Onpas ihania! :) Kynä ja sakset on kyllä NIIN söpöjä... Ja pipariukkojen virne ihan ainutlaatuinen! :)

  (Jännittää vähän, että mitä tykkäät mun paketista... *huokaus* :D)

  VastaaPoista
 5. Kyllä ne on tehty Tammenterhon hattuun. Yksi Vuodatuksen blogilainen lähetti niitä minulle Raisiosta. Ne ovat puolukoita ja mustikoita :)

  VastaaPoista