Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

perjantai 16. syyskuuta 2011

Vielä viikko..

Vielä on viikko aikaa ilmottautua minun ensimmäiseen  Giveaway  arvontaani :0) 

Aika on kulunut pääasiassa swap-tavaroiden teossa, joten kuvia ei pahemmin voi niistä vielä tänne laittaa, mutta aikaanaan sitten :0)

Halloween-swap tavarat ovat pian valmiina, joten TOIVOTTAVASTI ei enää menisi montaa päivää siihen, että saan paketin liikkeelle.

Joulu-swap jututkin ovat aika hyvässä mallissa, joten en ole laikotellut, vaikka blogia en olekkaan ehtinyt päivittelemään *virnistys*

Yritän ehtiä jossain vaiheessa laittaa kuvan ostamastani luurangosta (jee minun ensimmäinen luurankoni!!!!) johon "törmäsin" askartelukaupassa pyöriessäni..
Samalla kertaa koitan saada laitettua myös tekemäni kirjan joka menee varmaan 'Matamin' käyttöön, ellei joku muu noita sitä ehdi itselleen vaatia :0)

Päivät tuntuvat nyt jostain syystä kuluvan niin nopeasti, että hyvä kun ehtii vähän blogeja lueskella swappi-tavaroiden mietintä kun näyttää ainakin meikäläisellä olevan melkoisen mietinnän takana ja tuntuu vievän yllättävän paljon aikaa.. No, oikeastaan isoin aika menee niettiessä, että kehtaanko laittaa aikaansaannokseni eteenpäin *virne*

Eihän noilla tavallaan vielä aivan älytöntä kiirettä ole, mutta YRITÄN saada nuo valmiiksi kuun loppuun mennessä - töissä kun alkaa vähitellen Halloween ja Oktoberfest hälinät, joten nuo olisi kiva ennen niiden alkua saada "pois jaloista" ettei vaan tulisi paniikkia niiden kanssa..
Oma luonnekkin on sellainen, että haluan mahdollisimman nopeasti asiat hoidettua pois alta, niin eivät sitten jatkuvasti paina mieltä ja aiheuta mahdollista ahdistusta :0)

Minulla kun on tapana stressaantua melkoisesti, jos asiat jäävät kovin viimetippaan.. Ja kun saan nuo swap-tavarat pois alta, niin voin antaa itselleni luvan jatkaa Omena-Tuvan tekoa - olen laittanut itseni muiden juttujen tekokieltoon, että saisin nuo tärkeämmät asiat varmasti valmiiksi ajoissa.. Ja onhan siinä lisä yllykettä, kun välillä tulee mieleen joku juttu, joka olisi kiva tehdä johonkin omaan projektiin *hymy*

Laitan asianomaisille meilejä sitten kun tavarat lähtevät meikäläisen päästä liikkeelle  =0}

1 kommentti:

  1. Hi Irina! I know what you mean about finishing early and not waiting until the last minute--that reduces anxiety greatly! :-D

    VastaaPoista