Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

perjantai 2. syyskuuta 2011

Tietokoneen kanssa tappelua... Uskomatonta...

Aaaarrrrrrrrrrrrrrrrgh!!! YRITIN eilen - oli vapaapäiväni töistä ja ajattelin, että olisi vaihteeksi koko päivä aikaa "päivittää" blogiensa lukeminen ja lukea + vastailla sähköposteihin.. Hah-hah.. Johan oli vitsi :0\

Ja kanin villat >: (  
Kotikone on taas kerran yhtä nopea kuin täi tervassa - aikani jaksoin yrittää, mutta vaikka meikäläisen hermojen pitäisi olla jo aikasempien takkuamisten ansiosta vallan erinomaiset  eli niiden pitäisi olla vähintää terästä jo tässä vaiheessa, niin eipä vaan oo :0{

Ei tuu meikäläisestä pyhimystä kyllä koskaan vaikka useamman tunnin jaksoin yrittää siihen kategoriaan pääsyä *virne*
Mutta kyllä siinä vahvimmatkin hermot alkaa kiristyä ja pitempikin piuha palaa kun jokaisen sivun lataaminen kestää 10- 40 minsaa yhdellä tai useammalla "tilttaamisella" välissä - väliin vaan avasi-ja-avasi-ja.... ja sitten veti koneen siihen tilaan, että teki mitä tahansa, niin mitään ei tapahtunu..

Koska taloudessamme ei ole kirvestä eikä lekaa, niin päivästä selvittiin varsin vähäsillä vaurioilla - meikäläisen varvas vaan on kipeenä pöydänkulmaan potkasemisesta, mutta pitihän sitä jotenki turhautumistaan purkaa *heh* - edes tahattomasti..
 
Kaiken sen surkeuden keskellä pääsin sentään niin pitkälle, että näin meileistä Carolinen Pixie Dust Miniatures -blogista ilmoittaneen, että olen tullut toiseksi hänen Choose your Magic COMPETITION issaan  !!
Ja Ninan PrettyMade's Fancy -blogissaan ilmoitti, että olen voittanut hänen "Ehdota noidalle nimeä" arvonnassaan!!

Siis USKOMATONTA ! Minä joka en yleensä voita missään vaikka kuinka yritän osallistua, voitin nyt kahdessa eri arvonnassa!!
Kylläpä oli ihana saada tällaisia uutisia omien pienten ja suurten murheiden keskellä :0)
Siinä taisikin sitten mennä koko loppuvuoden onni noiden (arvontojen) suhteen kerralla *virne*

Tietokone sekoilun takia piti kehittää muuta tekemistä ja kokeilin vaihteeksi neuloa jotain.. Pari peittoa sain siihen malliin, että ovat päättelytöitä vaille valmiina.. Näin Neulekerhossa eli KnittyGritty ohjelmassa mielenkiintoisen näköisen mallin, jota tietenkin piti kokeilla :0)

Kokeilen myös kulmasta aloitettua neuletta, että mitä siitä tulee. Voin siis sanoa, että peittojen teko sen kun jatkuu  :0}
Käy niiden kanssa pian samoin kuin nukkejen kanssa *hymy* - No niitä voi sitten  laittaa vaikka swappeihin jos tuntuu, että alkaa "paikat pursuamaan" niistä ;0)

Kuvia en ole saanut otettua, kun eivät kerran täysin valmiita vielä ole - ja kun kotikone on tuolla päällä, niin voi olla turvallisempaa, että en edes yritä niitä sen kautta laitella, ennen kuin isäntä ehtii konetta vähän katsomaan ja mahdollisesti saa sen taas toimimaan vähän "käyttäjä ystävällisemmin" *virne*

Mutta laitan niitä sitten aikanaan ehtiessäni.


6 kommenttia:

 1. Congratulations on being the winner!
  Hugs

  VastaaPoista
 2. Felicidades, me alegro de que hayas sido la ganadora :-)
  Un beso.

  VastaaPoista
 3. congratulations with winning, this will have brightened the computer gloom...
  Miniature greetings

  VastaaPoista
 4. Congratulations on winning two lovely gifts.Hugs Maria

  VastaaPoista
 5. Sorry about your computer troubles, Irina! But congratulations on winning twice! You are so lucky--enjoy your fun prizes! :-)

  VastaaPoista
 6. By fighting with the computer, I won't try to comment everyone individually, I will simply say this collectively ..

  Thank you all for your nice comments, they warm my mind and help me to get through one day at a time despite the upcoming small troubles in the way :0)

  Hugs and kisses
  Irina

  VastaaPoista