Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

tiistai 6. syyskuuta 2011

Tervetuloa - vielä yksi...

Koska olen päättänyt luopua tavastani yrittää lähettää jokaiselle oman tervetulomeilin - jo pelkästään sen vaivallisuuden takia, niin YRITÄN jatkossa edes silloin tällöin muistaa kiittää teitä jotka olette katsoneet blogini sen arvoiseksi, että olette ruvenneet seuraajakseni, ja toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi :0)

Siispä...

Tervetuloa uusimmat seuraajani / Welcome to my newest followers !!


I'm so happy you're here and I hope you like my blog so that you come again :0)Uskomatonta - Minä voitin Mini Treasure wikin arvonnassa !!!

Palkintoni on tämä aivan ihana suklaarasia..
En tiedä kumpaako olen enemmän - Innoissani ja ilahtunut voitostani vai yksinkertaisesti vain typertynyt uskomattomasta onnestani..

Ja koska olen Optimistinen-Pessimisti pelkään koko ajan, että tämä tietää koko loppu vuodeksi sitten paljon heikompaa onnea.. kaiken suhteen.. En ymmärrä miten tämä on mahdollista, mutta YRITÄN nauttia siitä niin kauan kun sitä kestää.. Onhan se ihanaa, kun edes jossain asiassa pääsee hetkittäin nauttimaan hyvän onnen  niin harvoin suomista antimista =0}

Minä joka en yleensä koskaan voita missään - no,  mitä nyt ehkä lotossa kerran vuodessa - kahdessa  jotain 6 - 12 euron "voittoa" tulee - olen nyt lyhyen ajan sisällä voittanut jo kolmesti !!

Itseasiassa - nyt kun asiaa tarkemmin tuumin.. Olen tämän blogini perustamisen jälkeen ollut minien kanssa PALJON onnekkaampi kuin missään muussa asiassa koskaan..

Olisiko tämä tulkittava niin, että olen viimenkin löytänyt "alan" jolla minäkin pääsen loistamaan..?? *virne*

Ainakin voin rehellisesti sanoa, että nukkekoti miniatyyrien maailman löydettyäni, olen totisesti kokenut enemmän onnistumisen hetkiä kuin missään muissa harrastuksissani ja töissäni.. Tosin myös niitä tuskastumisen ja hiusten repimisen hetkiä - mutta kuka niitä laskee.. *LOL*

Tätä ei voi olla rakastamatta... Vai mitä ? *hymy*

6 kommenttia:

 1. Sulla on käynyt uskomaton säkä viime aikoina! :D Onnea!

  VastaaPoista
 2. Congratulations on your win. It is a beautiful prize. Hugs Maria

  VastaaPoista
 3. Congratulations, Irina! You are having a lucky streak, and you shine in the miniatures hobby--woohoo! :-) I'm very happy for you!

  VastaaPoista
 4. Congratulations Irina. This is a wonderful win. Enjoy. Hugs

  VastaaPoista
 5. Onnea voitosta;)ja ei kun lottoamaan;D

  VastaaPoista
 6. I can't belive how lucky I've been lately..!!
  I only hope this would last a long time (Who is greedy now ... * grin *)
  ...It's a shame that lottery doesn't go as well *smile*

  Can't wait to see how this looks in real life..

  VastaaPoista