Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Unohtunut "aarre" ja pieniä tapaturmia

 Saa nähdä mitä tämä viikko tuo tullessaan, kun alku on jo näin "lupaava"..

Tämä päivä kuuluu taas osastoon- "kun kerran kohelletaan, niin kohelletaan sitten kunnolla".. Tulipa taas todistettua sekä itselle, että läheisille, etä meikäläinen on kolhu altis *hymy*

Töiden jälkeen piti käydä kaupassa - kauppatavaroiden autoon saannin jälkeen lähdin viemään kärryjä pois ja - jostain itselleni edelleen tuntemattomasta syystä onnistuin (taitava kun olen..) lyömään pikkuvarpaani johonkin kohtaan kauppakärryä..

Siitähän tietenkin seurasi pieni hetki sisäistä kiroilua, mutta en välittänyt siitä, ajattelin että se vain satuu hetken ja sitten menee pois - ihan niin kuin muutkin pikku kolhut... jatkoin matkaa kärrykatosta kohti - muutaman askeleen jälkeen vilkaisin alas...

Niin meikäläisen tuuria... Varpaan päässä palkeenkieli ja verta kiitettävä määrä - onneksi oli laukun pohjalla puhtaita nenäliinoja millä hoitaa "ensiapu" ja seuraavasta kaupasta saatiin laastaria, että sai vuodon tyrehtymään .. Ja sen ansiosta haava painui nätisti kiinni, joten oletan, että paranee myös vähän nopeammin..

Päästiin kotiin - saatiin kauppatavarat paikoilleen ja vein jotain tavaraa naulakossa roikkuvaan laukkuuni, että se tulisi varmasti mukaan eikä unohtuisi kotiin - lähdin takaisin keittiötä kohti - olin kuulevinani takaani äänen (tietenkin vilkaisin olkani yli taakse..) ja .... PAM!!! Löin varpaani eteiskäytävän lattialla olevan tietokoneen nurkkaan!!!
Meillä kun on pari tietokonetta odottelemassa lastenhuoneisiin päätymistään ja tottakai eteiskäytävä on se ensimmäinen paikka mihin ne "laitetaan säilöön" määrittämättömäksi ajaksi kunnes aikanaan pääsevät paikoilleen..

Siis USKOMATONTA MUTTA TOTTA!!  Ja asian surkuhupaisin puoli... Arvatkaa mitä..

Kyllä! Toinen varvas auki - sama jalka, eri varvas, mutta sananmukaisesti vierestä vietiin, eli nyt kärsijänä oli pikkuvarpaan viereinen varvas *puristelee päätään edelleen ihmeissään*

En voi muuta sanoa, kuin että unohtui pikkuvarpaan kipu alta aikayksikön *surkea virnistys*
- loppu päivä onkin sitten kulunut kiertämällä kulmat ja huonekalut mahdollisimman kaukaa ja pelätessä, että toteutuuko sanonta ei kahta ilman kolmatta *virne*

Ja nyt sitten pelkään, että mitä mahtaa viikko vanhetessaan tuoda tullessaan, kun alku oli jo näin lupaava...

Jaa-a, jos sittten mukavampiin asioihin siirtyisi...

Eilen sain tapetoitua uuden taloni vaalealla tapetilla ulkopuolelta - ihan vain sen varmistamiseksi, että talo pysyisi varmasti kasassa *hymy*   (Kuvaa siitä ei ole.)

Aion kyllä maalata talon muuten, siis ulkopuolelta - väri vielä harkinnassa - tämän hetken kärki ehdokkaina vaalea sininen ja uudellleen maalaamani tuolin sävy eli vaalea vihreä..SIITÄ mihin väriin päädyn laitan kyllä kuvaa aikanaan, kun sinne asti pääsen :0)
Vaikuttaa siltä, että suuntaus on EHKÄ enemmän sadun suuntaan, kuin realismin.. ELLEI mieli taas matkan aikana muutu *virne*

Talo tuntuu alkavan elää omaa elämäänsä mielessäni, sillä merenneito aihe/ajatus alkaa vähitellen haihtua ja päätään nostaa tuon värin innoittamana aivan uusi ajatus, jota taidan lähteä seuraamaan ja katsoa mihin se johtaa... Talon nimikin saattaa alkaa hahmottua..

Aamulla löysin lankavarastoja läpikäydessäni taas yhden unohtuneen "aarteen" jonka olemassaolon olin aivan totaalisesti unohtanut..

Saanen esitellä *rumpujen pärinää*   ;0)

Minun versioni kuuluisuudesta *virnistys*... Eli tässä on Hanhi-emo made by me   =0}
Olen virkannut tämän joskus viime talven aikana. Malli aivan omasta päästä (minä kun en ole erityisen hyvä ohjeita muutenkaan seuraamaan *virne*)
Siivissä ja jaloissa on rautalankaa muodon säilyttämiseksi ja tietenkin siksi, että hän pysyisi paremmin pystyssä..

En ole tietääkseni Hanhi-emosta kirjoja lukenut, mutta jotkut netissä näkemäni hahmot ovat olleet innoituksena tälle..

Hanhi-emo raukalta vain puuttuu vielä jonkinlainen asu päältään, kun en oikein tiedä mitä hänelle kuuluisi päälle laittaa.. Jonkinlainen hattu päähän ainakin, mutta riittäsikö hartiahuivi, vai ehkä sittenkin essu..??

Hämärän muistikuvan mukaan aikanaan ajattelin tehdä hänelle pienen talonkin...

Tai ehkä hän matkalla muuttuukin kuuluisaksi kultamunia munivaksi hanheksi.. Voisihan sekin olla hauska aihe..

Sain myös aloitettua uuden arkun/kirstun ja kulmahyllyn tekoa -  ja jonkinlainen divaani koe on myös työn alla - laitan kuvat niistä kun ne valmiiksi asti saan.. Ja tällä kertaa taidan kokeilla jotain muuta väriä kuin vihreää.. Paitsi divaaniin JOS se onnistuu..

5 kommenttia:

 1. Cute crocheted geese forgotten masterpieces! Thanks for remembering and showing them off--very nice! :-)
  Jennifer

  VastaaPoista
 2. You are the third winner of my giveaway; please, send me your address to fabiolab67@gmail.com.
  Thanks, Faby

  VastaaPoista
 3. Fabiola; I have sent a mail to You - I hope it arrived ..

  Thanks Jennifer - You are so darling and sweet- you always have a kind word to others - I'm sure Your brighten up other days too (^ ^)

  Hugs; Irina

  VastaaPoista
 4. Hi Irina--Thank you for your lovely note in Google Friend Connect. I am so glad that we are friends! I hope you can show me how to send a note that way--I tried to look around in Google Friend Connect but can find nothing! :-( Your blog is always fun, and friendship is good! :-)
  Jennifer

  VastaaPoista
 5. Hello Irina, this crotched geese is very cute. I love your work. Hugs from Craftland

  VastaaPoista