Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Seinien kimpussa

Omena-Tupa sai hieman lisäväriä seinillensä.

"Hieman" räikeä väriyhdistelmä tässä vaiheessa *virne*  - mutta toivotaan, että se tuosta "vähän" vaalenee, kunhan saan laitettua vähän maaliakin 'kehiin'.

Aine jota laitoin noihin nurkkiin, on nimeltään Foam Putty - meillä on sitä jokunen purkki myymälämme valikoimissa kokeeksi otettuna enkä edes itse tiedä mihin tuota voisi käyttää *nolona*
Jotain massaa tuo on, jossa on aivan styroxpallojen näköistä ainetta seassa - esimerkissä jota itse olen tuosta nähnyt, on sitä laitettu valokuvakehyksiin "somisteeksi".

Itse nyt suoritin "tieteellisiä kokeita" tuolla ja tähän projektiin sitä testasin.. Ihan mielenkiintoinen rosoinen pinta tuolla tulee..
Seuraavaksi kokeilen (kun ehdin) esim. jotain kasviksia tuon avulla yrittää tehdä.. Vaalena kellertävästä sävystä voisi varmaan saada aikaan vaikka kukkakaalia - kukkia voisi kai yrittää tuosta myös... sitten joskus.

Itse pidän tuosta "rosoisuudesta" mikä tuolla tulee. Nähtäväksi jää, kuinka hyvin tuota saa maalattua. Tuon massan lisäksi laitoin sieniin hieman glitteriä (yllätys-yllätys *lol*) tällä kertaa turkoosin sävyistä ja punertavaa.  Aioin yrittää köynnöstä tehdä kiipeämään seiniä pitkin, niin että seinäpintaa ei hirveästi näkyisi, mutta voihan se mieli muuttua matkan varrella..

JOS maalaaminen onnistuu, niin laitan tuota massaa EHKÄ myös ikkunoiden ympärille..

HUOMENNA pääsen avaamaan syntymäpäivälahjojani (JEEE \0/ ) ja lähdemme reissullemme, eli olen poissa netin ääreltä 1. - 7.8.  - palaamme kotiin 8.8. 

5 kommenttia:

 1. ♥ ¸ ¸. • * · * • ♫ ♪ Paljon onnea vaan ♪ ♫ • * · * •. · ¸ ♥

  VastaaPoista
 2. HAPPY BIRTHDAY. I hope you have a great one. Kisses Maria

  VastaaPoista
 3. KIITOS Maija ja PrettyMade !!
  Lämmittää kovasti mieltä kun joku muistaa (^^)

  Thank You so much Maria and Aracar !! It's so nice when someone (other than your own family member)says that (^^)
  I apperciate it a lot

  Mini Halein /MiniHugs, Irina

  VastaaPoista