Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Hitaasti, mutta varmasti ^_^

Vihdoinkin ukkoseton päivä, että uskaltaa koneella olla ja saa vähän päivityksiä tehtyä.

Omena-Tupa se edistyy hitaasti, mutta varmasti..

Perjantaina sain Omena-Tuvan yläkertaa tehtyä, kun ei uskonilman takia muutakaan tekemistä ollut *virne*
 Tässä kuvaa yläkerran takaseinästä - kuvan laatu on hirveä :0(  mutta parempaakaan en saanut millään aikaiseksi, mutta eikö tuosta jotain selvää saa..
Tapeetti on oikeaa tapeettia, jostain tapeettimalli-kirjasta, jonka olen joskus eräältä sukulaiselta lahjaksi saanut - muut "koristeet" nettiprinttejä jostain.. Tapeetti on edelleen sitä vaalean vihreää "omena-sävyä"  *hymy*
 Lattialle löytyi vaalean ruskea tapeetti joka toi itselle enemmän mieleen lattiamateriaalin - joten sellaiseksi se sitten päätyi  ;0)
Tässä kokonais kuva yritystä - myös katon päällystin samalla vaalean vihreällä taapeetilla, mitä takaseinään käytin. Harkinnan alla vielä on, laitanko siihen jotain koristekuvioita vai en - jos laitan, niin jotain omeniin liittyvää tietenkin ;0)

Omena-Tuvassa ei varmaan voi koskaan olla liikaa omenia *lol*

Perjantaina tuli myös tehtyä hieman pikku hankintoja..

Aluksi kävin tyttären kanssa askartelukaupassa ja sieltä lähti mukaan
 Kultamaalia tai -lakkaa..
 
 Ja muutama pussi erillaisia koruosia jatkojalostusta odottelemaan.
 Tässä vähän lähikuvaa miltä koruosat näyttävät.. Varsinkin nuo isommat jutut olivat mielestäni tosi nättejä - vähän niin kuin messinkiä tai muuta vastaavaa väriltään.
Aika näyttää, mitä kaikkea noista sitten tulee tehtyä.

 Vielä tuli töiden jälkeen käytyä myös pikaisesti kirpparilla tyttären kanssa katselemassa, josko jotain kivaa löytyisi - minä päädyin ostamaan pakastusrasiallisen shakkinappuloita :0)
Tämä söpö kannu tuli kaupan päälle - löytyi kassalla olleesta laatikosta, jonka kyljessä teksti "Ota tästä".. Tällä kertaa sieltä ei sitten muuta löytynyt..

Ajattelin, että josko Omena-Tupaan tuon sijoittaisin.. Luulen, että se saa jäädä tuon väriseksi - kannu on muuten noin 3 cm korkea , eli ehkä hieman iso, mutta kun se on niin söpö    =0}

Ja koska myös eilen eli lauantaina satoi ja ukksoti, niin piti sitten koneella notkumisen sijaan *virne* koitta jatkaa Omena-Tuvan tekoa..

Tällä kertaa käsittely vuorossa oli alakerta, joka sai myös takaseinäänsä tapeettia..
 
 Tapeetti on samasta tapeetti-kirjasta kuin yläkerran takaseinässä ja katossa käytetty tapeetti, mutta kuten näkyy pinkkiä - ja tapeetin pintakuvio on myös erilainen kuin vihreässä - kuviot taas nettiprinttejä.
Niin ja lattialla saman kuvioista tapeettia kuin yläkerrassakin - sävy vain tummempi - kuvio tuo itselleni mieleen jonkin muovimatto tyyppisen lattiamateriaalin..

Kuvasta näkee myös kohtuu hyvin selvän rajakohda siinä, mihin alakerran lattia loppuu - muu osahan on tarkoitus saada jonkinlaiseksi puutarhaksi..


Kuvasta näkee myös sen, että alakerran kattoon en ole vielä löytänyt sopivaa "peitettä" ja että sivuseinien yläosaan en vielä ole mieleistäni boordia löytänyt..
Puuosat jotka kuvassa näkyvät ovat tuon yläkerran lattian kannattimet, jotka saavat toimia alakerran katon koristelistojen tyyppisinä - ajatuksena tällä hetkellä on, että maalaan ne vihreiksi..

Seuraavaksi ajattelin käydä vielä talon ulkoseinän kimppuun ja jatkaa sen "somistamista" - myös katon materiaaleja pitää miettiä ja harkita ja yleensä yrittää selvittää itselleni, minkälaisen katon tuohon oikein teen..

Eli lisää kuvia taas kun saan jotain aikaiseksi  :0)

Niin, ja pitää varmaan alkaa giveawayn pitoakin miettimään - Tässähä kolkutellaan jo sen verran lähellä 100 lukijan rajaa, että lienee aiheellista sitäkin todella ruveta miettimään..
Se onkin iso haaste meikäläiselle - minä kun en pidä tekemisiäni oikein minkään arvoisena - vaikka täytyy myöntää, että kaikki saamani ihanat kommentit ovat sen verran pönkittäneet itsetuntoani, että uskallan edes ajatella sellaisen pitäväni (^ ^)

Mutta SIIHEN palaan sitten lomareissun jälkeen...

3 kommenttia:

 1. Muy bonitos los papeles que has utilizado. Las compras estupendas, especialmente la jarra de color rosa, me encanta.
  La traducción ya sabes que es mala pero si no he entendido mal te vas de vacaciones, si es así te deseo que lo pases de muy bien. Un saludo, Eva

  VastaaPoista
 2. Irina--Your room is looking so cute--the green walls, the borders and flowers--very lovely! You've found some more fun supplies, I see! That's one of the fun things about this hobby--storing up supplies, eh?! ;-)
  Jennifer

  VastaaPoista
 3. Thanks Eva (^^)

  I like my pretty pink little the pitcher too, it's cute - and I don't even like pink a lot *lol* , its not my favorite colours..

  I'm not on vacation yet - this is my last workweek before it - we leave 1 August and will return on August 8..

  Thanks for stopping by here (^^)
  * * * * * * * * * * * *

  Hi Jennifer,
  I'm glad if You like it ^ ^
  This is definitely one of my favorite projects- and I can't wait to see, where it's takes me *grin*

  Well, I'm definitely storing up supplies *LOL*

  I LOOOOVE shopping - Unfortunately, I only rarely get the opportunity to do it - I very often don't have money to spend on it - and when I have I don't have the heart to use it- so I usually buy as much as possible (and I will allow myself to buy) of cheap stuff so I wouldn't feel myself so guilty for "wasting money" and to feel that I have made a "great discovery / purchase"..
  That way I get myself something - and more importantly with less guilt *grin*

  (I am a typical mom who suffer from guilt if not every penny is spent on the needs of the family..)

  VastaaPoista