Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tuunailu harkintoja

Tekemisinto on pienen inflaation kourissa.. Tai oikeammin olis taas niin montaa eri juttua mitä tekis mieli yrittää, että ei saa taas kerran oikee mitää aikaseksi..

Pitäsi joku päivä koittaa massailla, olis mm. muutama työkalun tapanen mitä on tarkotus yrittää väsätä itelle - ja surkuhupasinta taitaa olla se, että ne ois massailuun apuvälineiksi tulossa (heh)

Ja pitkän aikaa ollu jonkin asteista into ruokatehtailuun - etenki ku on blogeissa kattellu erilaasia ihanuuksia mitä muut on tehny..

Kasvejaki pitäis saada tehtyä.. Onha tossa heti jo toi viinilaatikko-boxi ja Musta Lyhty, joihin niitä tarttis ja ku aattelee, et kuinka paljon niitä tarvitais MatalanMajan puutarhaan... Huh-huh, paree ku ei aattele, vaan yrittää saada jossain vaihees tekoinnon päälle..

Hattujaki haluttais yrittää...  Ja ties mitä.. Ei siis ihme että mitään ei oikeen aikaseksi saa.. Mitä ny jotain pieniä "viritelmiä"...

Useemman päivän tuijotellu viinilaatikko-boxia ja yrittäny saada visioita mistä alottaa etenemistä - portaiden kanssa en ees yritä pelleellä, ennen ku saan jotain muuta konkreettista aikaseksi..

Muistin, muutama vuos takaperin Lidlistä hankkimani nukkishuonekalusetit,  joita en ollu ehtiny vielä iteltäni uudestaan kadottaa *virn*
Aika hirveitähän nuo ovat tuollaisenaan, mutta eiköhän niistä tuunaamalla vähän parempia saa... Jopa minun taidoillani..
 
 


Nää on ootellu tuunaukseen pääsyä  jo pari -kolme vuotta *nolona*. Piti vähä kokeella niiden sijoittelua tuohon boxiin.. Että kuinka pahalta näyttää 'luonnossa' ..
Keittiöön tuli soviteltua enemmän tavaraa
 Keittiötilaan löyty selkeesti enempi sellasia, mitä nyt voi edes harkita sinne laitettavaksi..
Yläkerran suhteen selkeesti ronkelimpi : )
Ylakerran huoneen kanssa olin selvästi ronkelimoi =}  Kuten kuvasta näkyy, Jaanalta saatu taulu on takan päällä toiveekkaasti odottamassa, että josko se siihen pääsis =D 

Samassa pussissa huonekalusettien kanssa oli yksi kangaskätköki.. Tullu aikanaan laitettua samaan pussiin "talteen" (että hukkuvat sitten yhtä aikaa *lol*) kangaspaloja, joita ajatellut ainakin noiden tuolien tuunaamiseen käyttää.
Kuvan kankaasta ajattelin koittaa saada aikaiseksi jonkinlaisen seinävaatteen tyylisen tehtyä ja ehkä tuolin päällistäkin pitäisi yrittää..

Pitäisi vaan saada jostain rohkeutta yrittä alottaa noiden huonekalujen tuunaus.. Vaativat kyllä aika paljon hommaa, että oisivat vähemmän järkkyjä..Osaa pitää maalata toisen väriseksi ja ties mitä.. Kun ei ole aiempaa kokemusta, niin hirvittää edes aloittaa..

Nuo tummeman ruskean väriset ovat väriltään meikäläiselle kelpaavia tuollaisenaankin, mutta nuo muut... No jaa.. EHKÄ tuo vihreä hyllykaappi jossa on kirjojakin menisi tuollaisenaan.. Tuollainen myrkynvihreä väri sopisi hyvin noidalle tai vastaavalle =}

Tiedä oikein millä uskaltaisi yrittää irrotella noita osassa kaappeja olevia astioita ja kirjoja.. Jos ne saisi ehjinä pois, niin ne voisi hyödyntää myöhemmin jonnekkin..
Ja osaan kaappien ovista pitää asentaa "lasit" uudestaan ovat vähän tyylillä "suurinpiirtein-sinnepäin" asennettu paikoilleen - ja osa ovista on vinossakin - siis pitää oletettavasti uusia saranoitakin yrittää kehitellä..

Monessakin blogissa ihaillut muiden tekemiä tuunailuja ja itsellä ei riitä uskallusta edes yrittää :{   Ei vaan tahdo nuppi uskoa, että vaikka menisikin pilalle (mitä ei välttämättä meikäläisenkään taidoilla tapahtuisi), niin  ei se maailman loppu olisi... Ja ainakin jäisi rakennus materiaalia johonkin muuhun..

Jos yrittäisi vaikka tuolin tuunaamista aluksi - siinä ei millään (oletettavasti) pysty menemään pahasti metsään... Ja JOS menee, niin tytär on tyytyväinen kun saa lisää tavaraa omaan boxiinsa.. Kuvista ehkä huomaa, että vähemmän mieleisiä tavaroita seteistä jo hänelle annettukin : )

Pitäisi tun pahuksen takankin tiilet saada tehtyä.. Ja miettiä miten saan tuon yläkerran kaiteen pysymään paikollaan... Taas kerran liimaus petti (kuvassa kiinni pussinsulkijoilla): /
Tosin taidan lopullista kiinnitystä siirtää siihen, että saan tuon yläkerran kalustettua, helpottaa sielä touhaamista, kun ei tarvitse sitä koko aikaa varoa..

Päätöksiä, päätöksiä..... Pitäsi vissii saada jostai rohkeuspillereitäki, että pääsis vauhtiin :p

Jaa-ah... "Jossei jossia olis, nii lehmäkki lentääs.." Se joutuu toteen vähintää kerran päivässä.

2 kommenttia:

  1. Bonitos muebles. Siento no entender el texto, la traducción de google es mala. Un saludo, Eva

    VastaaPoista
  2. Thanks for stopping by :)

    Google does not know words that are dialect. When I get excited I forget easily, "literary language", because of that the translation does not always succeed. I'm sorry about that : (

    VastaaPoista