Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ja taas lisää tuunattavaa..

Kävin työpaikkakunnalla kirjastossa ja tuli käväistyä "matkan varrella" olevalla kirpparilla (ei tarvinnut isoa mutkaa tehdä sinne päästäkseen, eli lähes suoraa reittiä töihin palasin*virn*) ihan vaan vilkaisemassa jos sattuisi jotain mukavaa löytymään..


Joko olin kriittisellä päällä, tai sitten tarjonta vain oli heikko, mutta yhteen mineily ostokseen sorruin.

Yhdeltä hyllyltä pisti silmään matkamuisto nukke, jota piti vilkaista vähän lähempää ja paljastui, että kyseinen nukke ei ollutkaan yksin, vaan hänellä oli seuralainen.. Tulivat siis parina :)

En tiedä mitä Hollantilais nukkeja noiden pitäisi olla, mutta kun hintakaan ei meikäläisen päätä huimannut, niin mukaanhan ne lähtivät ^ ^

No sikäli selvisin vähillä omantunnon tuskilla, että rahaa ei kulunut kaiken kaikkiaan kuin vähän päälle 5 euroa, joten annan itselleni anteeksi "houkutukseen lankeamiseni" *LOL*
Kolme pientä kirjaa (yksi tyttärelle, itselle kaksi resepti kirjasta), yksi pusero ja nuket oli "päivän saalis", eli ei tarvinnut isännällekkään mitään "meriselvityksiä" kehitellä tuhlaamisesta tai tavara määrästä ;)

Tässä siis hankkimani nukkepari.. Tuo naispuolinen oli hyllyllä paremmin esillä ja vasta kun hänet yritin muita tavaroita pudottamatta saada käteen lähempää tutkimista varten huomasin, että nämä olikin liitetty narulla toisiinsa..
Tässä mies-nukke yksinään
Ja tässä  nais-nukke vielä yksinään
Ja kuvista aika hyvin näkeekin sen, että molemmilla on liikkuvat silmät, eli makuullaan ollessa "ottavat tirsat" ;)
Ovat siis nopeita nukahtamaan molemmat - heti kun vaaka-asentoon vain pääsevät, niin ovat jo unten mailla.. Toivottavasti eivät ole kuorsaavaa sorttia *lol*

Töissä piti heti hiljaisen hetken tultua alkaa äkkiä kuorimaan molempia eroon vaatteistaan. Nais nuken vaatteista uusia käyttöön edes harkita voisi tuota esiliinaa ja hartiahuivia.. Paitaa ei raasulla edes ollut..

Miehen vaatteista ainoa uudelleen käyttökelpoinen vaikuttaa olevan tuo paita.. No jaa.. Tuota nauhaa saattaa voida johonkin pystyä käyttämään..
Vaatteiden kiinnityksessä oli käytetty NUPPINEULOJA - hyvin saman tyyppisiä kuin mitä joissain kauluspaidoissa on kun ne ottaa pois paketistaan, mutta lyhyempiä... Miehen vaatteiden kiinnitykseen oli tarvittu 9 nuppineulaa, naiselle riitti 4 :)
Oletettavasti johonkin miniin saan nuppineulat sananmukaisesti upotettua - ajattelisin, ette ehkä nauloina tai vastaavina voisiva mennä, tai jossei muuta, niin naulakon nupeiksi...

Tässä raukat vielä "au natural" eli ilman rihman kiertämää *lol*
 
 Miehen pituus on muuten noin 15,5 cm ja  kengät on maalattu jalkoihin : /   EHKÄyritän vähän velhomaisemmat hänelle valmistella noiden päälle... Pitää katsoa.
Naisen pituus on noin 14,5 cm ja kuten kuvasta näkyy, hänellä ei ole kenkiä jalassaan.. Jalat tosin ovat siinä asennossa, että hänelle pitäisi saada korkokengät jalkaan... Nähtäväksi jää osaanko sellaisia tehdä..

Sen verran on tuo Witchy -vaihde päällä, että alustavasti ajattelin, että tuossa nyt olisi velho ja noita pari.. Naisen mustat hiukset ovat hyvät tuollaisenaan, mutta miehen päälle pitää yrittää saada jotain tehtyä.. Vähän ajattelin, että josko tuollaista Dumbledoremaista pitkää pehkoa kokeilisi - ja pitää myös sovitella, josko alkaisi partaakin kasvattamaan..

Pariskuntana nuo minulle tulivat - hinta huima 1,50 euroa (ei mikään paha ainakaan meikäläiselle) - mutta en osaa vielä sanoa, pysyvätkö parina jatkossakin..

Ensimmäiseksi pitää löytää ohjeet alusvaatteille - pitää katsoa löytyykö tuosta omistamastani kirjasta
jotain mistä saisi soveltamalla jotain käyttökelpoista.. Naiselle ainakin mamelukit pitää tehdä..
Hmmm.... Olikohan jossain AIM lehdessä jonkin "Long-John" alusvaatteen tyyppisen ohje...? Olisikohan sellainen hyvä malli, vai pitäisikö vaan ihan boxeri /alushousu linjalla pysytellä...?

Tämä on taas niitä tapauksia, että mitä enemmän noita käsissäni kääntelen, sitä tyytyväisempi olen siitä, että maltoin nuo mukaani napata.
Mielenkiinnolla odotan, millaisiksi heidät saan muutettua. Ja pysyväkö loppuun asti "hahmoissaan".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti