Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

maanantai 18. huhtikuuta 2011

"TrashToTreasure" -päivä

Tämä päivä meni sitten mineilyjen osalta "TrashToTreasure" -päiväksi, eli "Roskasta Aarre"-juttuja yrittelin epätoivoisesti väkerrellä :}

Witchy-kaappiini hieman täytettä taas koitin väsäillä..

Risa lompakko

kirvoitti tämän näköiseen yritelmään
 Meillä on joissain myytävissä naamiais-asuissa tuollaisia käteviä pikku "nipistimiä" joilla on tosi kätevä mm. pitää noita kirjoja kasassa liimauksen ajan.
 
Eli tämä nyt yrittää epätoivoisesti esittää lohikäärmeen nahka päällysteistä kirjaa. Tekstejä kirjassa ei ole... Niin hyvä en sentään ole :]    EHKÄ joskus sellaisenkin saan tehtyä, siihen asti tyydyn kuvittelemaan kirjoihini tekstin ;)

Toisen kirja version tein pelkällä nahkapäällysteellä
Jotain tuohon kanteen laitan "somisteeksi" kunhan tulee vastaan jotain minkä siihen kelpuutan. Pitää ainakin koruja mennä katsellen josko jostain rikkimenneestä apua löytyisi... Tai ehkä joku "timanttitarra" sopisi paremmin... Noh, näkee sitten mitä vastaan tulee =}
Tuokin siis Witchy-kaappin tässä vaiheessa menossa...

Innostuin myös kokeilemaan, josko saisin jotain pikariksi tunnistettavaa tehtyä.. Tässä sen kokeilun tulosta..
 Tämä on koottu mustekynän päästä ja nepparin osasta. Kynäosan kärkiaukko oli niin iso, että neppari meni vaivatta sisään. Olisi pysynyt kasassa ilman liimaakin, mutta piti sitä vähän laittaa, että pikariin jäisi vähän pidempi jalkaosa.
 Tässäkin on mustekynän kärkiosa "pääosassa" . Jalkaosan virkaa hoitaa helmi.
Molemmat ainakin tässä vaiheessa ajatuksena sijoittaa kirjojen kaveriksi kaappiin :)

Viimeiseksi päivän kynä osien hyödynnyksistä on sitten tämä tekele..
En oikein tiedä miksi tätä sanoisin... Ensimmäiseksi tulee väistämättä mieleen termospullo =}  Mutta en tiedä pidänkö sitä sinä, vai saako se jonkin "jännemmän" tehtävän... Kunhan sille sijoituspaikka löytyy..

Kokoamiseen käytin korvakorulukkoa ja mustekynästä sitä osaa, mitä painetaan, kun halutaan joko kärki piiloon tai esiin (en tiedä millä nimellä sitä pitäisi kutsua... Painike???) Oli mikä oli, mutta sellaisesta tuo on tehty.
Pohja osaa en tuohon laittanut, eli ei niin sanotusti pidä tavaraa sisällään ^_^

Kuvan tavaroita tuosta ohuemmasta putkilosta ajattelin jotain koeputkimaista juttua ehtiessäni tehdä (sekin muuten on jonkin kynän sisältä löytynyt).. Tuo on molemmista päistään auki, joten ainakin pohja osa siihen on saatava jotenkin tehtyä..

Tuosta toisesta haluaisin "lasipurkin" tehdä (se on joku pieni muoviletkun pala), mutta en tiedä millä saisin siihen pohja kiinnitettyä niin, että se myös pysyy paikoillaan : /

Uuden noidan hatun osat ehdin leikata - ajattelin kokeilla miltä sellainen näyttää tuon kaapin päällä keikkumassa..
Myös kaapu on valmiiksi leikattuna - enää ei puutu kuin ompeluinto - pienenä ajatuksen tynkänä päässä käväisi, että josko laittaisin kaavun roikkumaan kaapin sivuun...

Alkaa vähitellen tuntua, että tuo kaappi alkaa elää ihan omaa elämäänsä... Ellen pidä varaani, niin jossain vaiheessa huomaan, että minun pieni kaapin tuunaukseni on paisunut vähintään kaksi - kolme kerrosta käsittäväksi taloksi noitamaisine asukkaineen *lol*

4 kommenttia:

 1. I liked what you did with the pen parts. Nice results.

  VastaaPoista
 2. Thanks, I'm glad if you liked them ^ ^

  I just tested how they would work or wouldn't work .. And the result can be seen here :)

  VastaaPoista
 3. Sä oot päässy taas pitkän matkaa eteenpäin tuon matamin ja noitajuttujen kanssa=) Mä en oo vielä (usko tai älä) löytäny reiskaa mistään!!!!!!!!! On mulla kllä yks laatikko, ja iso, vielä kollaamati, joten eiköhän se Reiska sieltä ilmaannu! Ollu tietysti raukka pää alaspäin, ja veri menny päähän...tuleekohan raasusta olleskaan enää kanankasvattajaa:) Toivotaan=) On tosi kiva lukea näitä sun juttuja täältä, vaikka toisaalta hyvittavaa, kun mä tiiän, että ku pääsen "teille", niin menee seuraavat kaks tuntia eriiiittäin rattoisasti!!=) "työn" iloa=DDDD

  VastaaPoista
 4. Hoh-hoh.. Nyt on sitten nuorimman pojan rippijuhlat juhlittuna.. Tämä viiko pitäisi vielä pitäisi töissä jaksaa - vuoden toiseksi isoin sesonki käsillä ja jos kaikki menee hyvin, niin töissä PITÄISI olla aikalailla kiire..

  Ja kesäkuun alussa vielä olisi vanhimman pojan lakkiaiset edessä.. Sitten saisi viimein sanoa, että saa "nauttia" tavallisesta arjesta..

  No jaa... Heinäkuun alkuun pitäisi vielä varmaan jotain pientä yrittää kehitellä - harvoin sitä pääsee 20 yhteisen vuoden täyteen tulemista juhlimaan.. Mutta tällä hetkellä kolmatta kertaa päälle iskenyt flunssa saa totisesti toivomaan, että paluu arkeen olisi käsillä jo nyt :/

  Puoli kuntoisena pelkkä tavallinen työpäivä on ihan tarpeeksi raskas ilman, että juhlien touhujen kanssa tarvitseen hääriä..

  'Matami' on toistaiseksi pantu "jäähylle". Hänen kanssaan tuli niin sanotusti seinä vastaan, eli mikään häneen liittyvä ei tuntunut loksahtavan kohdalleen, joten toistaiseksi teen nyt sitten niitä väkertelyjä, mihin "inspiraatio ajaa" ja tekemisintoa riittää - nähtäväksi sitten jää, mitkä tekeleet saan oikeasti loppuun asti tehtyä ennen inspiraation katoamista, ja mitä en, mutta olen tyytyväinen että edes jotain saan aikaan..

  Toivottavasti Reiska löytyy, ja pääsen taas pian kuulemaan hänen(kin) kuulumisiaan :)

  Pidähän peukkuja, että meidän perhe pääsisi viimeinkin tästä inhottavan sitkeästä flunssasta eroon, joka meillä on ollut riesana jo hiihtolomasta alkaen..

  VastaaPoista