Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Massailua ja muuta pientä

Taas on ollu paha päättämättömyys puuska päällä, tuntuu että oikee mistää ei oo saanu kunnolla kipinää tekemiselle, mutta sentää edes jotain pientä saanu viime kerran jälkeen väkerreltyä..

Massailuja en oo tehny piiiitkään aikaan, ja nyt sitten sain "korkattua" sitä osioo.. Jovi -massaa kokeilin tällä kertaa - En oo pahemmin noiden ilmakuivuvien massojen kanssa säheltäny ja tämäkin kerta osotti, että jatkossa taidan pysytellä pääosin noissa Fimo ja Cernit massoissa..

En meinaa olla tarpeeks nopee noille ilmakuivuville =}
Ja se veden kanssa klotraaminen... Milloon liikaa ja milloon ei tarpeeks ja välillä "savea" nii paljo sormissa, että ei paremmasta väliä  : /  Hermotha siinä meinas palaa ja se lopputulos....

Huh-huh... mahtaako mikkää hionnat ja maalit auttaa :{
No laitetaa ny kuvia kuitenki esiin, nii saa muutki kauhistella... Eli katsokaa ja kauhistelkaa osion vuoro ^_^
 Tuosta pyöreestä ois tarkotus tehä kehys peiliin, "kukka" on olevinaan tarjoiluvati ja yläkulman ihme möltti taas yrittää epätoivosesti esittää nukkuvaa kissaa :p - nähtäväksi jää paraneeko jatkokäsittelyssä, vai saako tytär taas tavaraa itelleen ; )
Toinenkin tarjoilu vati viritelmä (tais tulla tolla muodolla tehtyä 4 yritelmää..) jonkinlaista kannuakin yritin tehdä - ja tais yritykseski jäädäkki : /   Ja mikäli kuvasta ei satu tunnistamaan, niin myös hanhen koitin muovata... pyrstöosa tais jäädä vähä liian lyhyeksi...
Toinenkin kannu yritelmä ja pyöree tarjoiluastia ei suostunu jäämään oikeeseen muotoon : (  Pitänee ilmesesti tehdä siitä jonkinlaanen kukka-alusta, nii ehkä ulkonäkö sillä paranee..
Nämä taitaa päätyä osastoon "tieteellisiksi luokiteltavat kokeet" *virn*  - Pitää ny kattoo mitä hionnalla saa aikaseksi ja paraneeko maalattuina.. Pienempi kukka astia takana meni palasiksi reunansa osalta ku muotit ei ollukkaa ihan OK:t keskenään, mutta pitää koittaa liimaalla josko pysyys kasassa..
Kanaakin kokeilin muotoilla (näkyy yläkulmassa), mutta toista en ainakaa samasta massasta tee, sen verran hermoja koettelevaa oli tota muovata..
Parit purkitkin kokeeksi tekasin ja taitaa olla se karmein kannukokeilu tuossa..Tarkka silmäisimmät ehkä tunnistivat kuvasta myös hiiri-yritelmän ;-p
Tarkoitus laittaa se 'Matamin' Matalaan Majaan jonnekin nurkkaan.... EHKÄ..
Piti kokeilla myös ruoka osiota tuosta massasta eli mikä lie ranskanleipä ja limppu muovattuna - ja vahvasti EI osastoa tällä massalla seki.
Nämä kammotukset taas olisi tarkoitus jalostaa jonkinlaisiksi vesialtaiksi.. Siis vähä niinkuin vanhanaikainen tiskiallas tai vastaava.. Nähtäväksi jää onnistuuko vai muuttuvatko vaikka ankkalammikooksi matkalla tai kukkalaatikoiksi.. En yhtään ihmettelisi vaikka niin käviski...

Siinäpä niitä hirvityksiä sitten oliki... Ja enemmän kuin tarpeeksi ^ _^'Matamin' Majaan tein ensimmäisen huonekalun yritelmää.. Lainasin kirjastosta Vivienne Boultonin Nukkekotikirjan ja sen mallia hieman muunnellen tein ylläolevan hyllykkö-viritelmän.. Iha pahvilaatikkopahvista tuon tein (kuten kuvastakin varmasti näkyy). Pitää vaan ehtiessään maalata tuo hirvitys ja keksiä jotain mitä laittaisin noihin reunoihin 'somisteeksi' ettei ihan noin pahalta näyttäisi..

Tässä vaiheessa olisi ajatuksena laittaa alaosan leveämmille hyllyille patoja ja pannuja yms. ja ylähyllyille jotain purkkeja ja purnukoita.. TAI sitten tuohon tulee 'Matamin' yrttilääke tarjonta esille.. EDELLYTTÄEN että saan tuon 'tuunattua' edes lähes siedettävään kuntoon..

Eihän tuo nyt mikään maailman kaunein viritelmä ole ja vinokin taitaa raasu olla, mutta kyllä sen hyllyköksi tunnistaa, ja sehän on pääasia  ^_^
Ja näin ensikertaa tuollaista tehneenä voin myöntää, että olen ylpeä jo siitä, että sain sen edes pysymään kasassa.. Ehkä eniten hivelee itsetuntoa se, että sen tosiaan tunnistaa siksi mitä sen pitääkin olla *lol*

Saattaa olla, että teen vielä toisen samantyyppisen hyllykön.. En vielä aivan tiedä varmuudella, mutta pari-kolme seinähyllyä ainakin pitäisi saada tehtyä ja mietinnässä myös 'Matamin' makuuhuonetta siltä osin että pitäsi osata päättää mitä sinne tulee sängyn lisäksi..

Vaatekaappi varmaan on pakko tehdä ja itseä haluttaisi tehdä 'Matamille' jonkinlainen arkku/kirstu jonnekkin sängyn päätyyn tai vastaavaan sijoitettavaksi..

Massailua alotellessani tein taas löydön.. Löysin nimittäin aikoinaan tuohon liikkeemme ikkunalle tuunaamani kaupan puutarhaan kasvien teko aikoihin ja sen aikaisessa innossa tehtyjä kasveja.. Ja kuten meikäläiselle normaalia on - olin noiden olemassaolon totaalisesti unohtanut =}   ...En muistanut, että kattopuutarhaa tehdessäni kaikki kukat eivät 'uponneet' sinne, vaan tuli sen hetkisessä innossa tehtyä ylimääräisiäkin odottelmaan tulevaa sijoitustaan..
Ruukut on Das-massasta (jos oikein muistan massan nimen) itsetehtyjä ja itse "kukat" on koottu erilaisista muovikasvien osista, kukkaheteistä ja pienistä paljeteista.. SE muuten on helpompaa muovattavaa (ainaki meikäläiselle) ku toi Jovi..
Lajinimikkeet taitavat olla mysteerejä ; } ...Taitavat osua enempi fantasia osioon kuin todelliseen kukka-maailmaan, mutta ihan kelvolllisiahan nuo ovat.. Taidan ainakin osan hyödyntää tuonne Mustaan Lyhtyyn..

Kyseisen löydön innoittamana piti kokeilla illalla vielä ennen nukkumaan menoa äkkiseltään vielä yhtä ensimmäsitä kertaa kokeilua..

Saanen esitellä... TADAA...
.. Ensimmäinen omatekoinen ruusu   ^_^
Pieni ja vaatimatonha se on, mutta tulipa viimeinkin kokeiltua tuotakin.. Ja jossei nyt ihan ruusulta näytä, niin kukalta kuitenkin..  Ja tuosta on hyvä jatkaa nyt kun taas tuli vähän lisää uskoa oman onnistumisen suhteen..

Pitää vaan löytää oikea kuvioleikkuri, että saan tuohon lehdetkin tehtyä.. Ja pitää kokeilla vähän eri värisiäkin tehdä, nyt kun näin, että pystyn noita tekemään.. Jostain syystä en pitäny lopputuloksessa tosta täysin valkoisesta väristä.. Joudun ehkä yrittään vähä tuunata tota väriä jollain ettei ois noin 'puhdas' toi väri.. En selvästi pidä puhtaan valkosesta (oikee missään) vaan mulle sopii paremmin luonnon sävyt..

Noh, tolle ruusulle on tehtävä joka tapauksessa muutama kaveri, et saa kimpun aikaseksi... Tietääpä jatkossa kartella tuota väriä :)

Voisin ehkä antaa Äitienpäivä lahjaksi ystävälle noi ruusut... Pitää miettiä kehtaasko....

Joku aika sitten löysin kaupasta keittiöväline osastolta puisia lusikoita, joita oli PAKKO ostaa pussillinen mukaan, että saan kokeiltua saako niistä tehtyä visioimiani juttuja..

perus kaffi lusikka puisena versiona
Tänään viimeinkin sain aikaiseksi kokeella toteustus puolta, ja hyvinhän se onnistui.. Ainakin itestä *virn*
Varsi vain pois *nips* ja pientä hiontaa (oli pakko käyttää kynsiviilaa, kun en muuta löytänyt ^_^ ) väriä pintaan... HUOM! Taas kynsilakkaa, mutta kerrankin jotain muuta kuin aikaisempiin juttuihin *lol* .. Noh lähinnä sen takia, että tuo kuvio on punaisesta lautasliinasta leikattu.. mutta anyway... ; }

Tuon nyt pitäisi olla jonkinlainen tarjoilu vati/kulho.. Lusikan kahvaosia ajattelin ainakin tuolin tai penkin tekoon koittaa hyödyntää.. Pitää katsoa mitä muuta noista pystyisi tekemään.. Jotain visioo jo päässä pyörii..
Vielä "lähikuvaa" valmiista vadista. Ei se nyt aivan pahalta näytä, vai mitä.... ; )  Ja KYLLÄ tämä kuuluu myös osioon iha ekaa kertaa tehtyjä tekeleitä  ^_^

Tarvii vie koitaa istuu "lusikka kouras" ja yrittä saada visioita, et mihin kaikkeen noita vois kokeella käyttää.. Muoto asettanee omat rajotuksensa, mutta katotaan mitä vielä kehittyy..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti