Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappu hälinää töissä - Hauskaa Vappua kaikille

A Warm Welcome To My New Follwers!! (^^)


Huh-huh... se on sitten Vappun alusviikko "lusittuna"..

Kiirettä on pitänyt ja päivät venyneet sen verran pitkiksi, että mineilyt ovat jääneet totaalisesti tekemättä. Blogejakaan ole ehtinyt hirveästi seuraamaan - ja molempia olen kaipaillut..
Ei vaan enää riittänyt virtaa mihinkään "ylimääräiseen" - näin kun jälkeen päin viikkoa muistelen, niin eipä saatu yhtenäkään päivänä suljettua liikettä aikataulun mukaan vaan joka päivä meni ylitöiksi.

Ja kun ei vapaapäivääkään ole päässyt pitämään.... hmmm, sitten viime sunnuntain, eli 22. päivän jälkeen, niin huominen vapaapäivä tulee totisesti tarpeeseen :0)

Olo on kuin mankelin läpi vedetyllä :0) Vähän olen sentään ohjeita ehtinyt eilen + tänään  haeskella mahdollisiin tuleviin projekteihin, joihin toivottavasti jo alkavalla viikolla pääsen viimein käsiksi - sikäli mikäli mitään jaksan tehdä - mutta muuten olen vain lähinnä keskittynyt kestämään tuntien päivittäisestä seisomisesta kipeytyneitä jalkojani ja niiden särkyjä - sekä sekoilemaan päivissä ^_^

Olen ajatellut kokeilla pitkästä aikaa itselleni vähän oudompaa aihe aluetta kokeilla, eli hattujen tekoa, jota aina vähän väliä mietin, mutta aloitettua en ole saanut,  mutta itseni tuntien - mieleni voi muuttua vielä moneen kertaan ennen kuin saan mitään edes aloitettua *virnistys*

Mini taloanikaan en pysty jatkamaan, kun onnistuin taas itselleni tyypillisellä tavalla laittamaan sen osat niin hyvin talteen, että en niitä ole taas löytänyt ( ja tämä on "vasta" toinen kerta kun ne kadotan..) - joten siihen palaan kunhan saan palautettua muistiini, että minne ne laitoin *virne*

Kulunut viikko ollut kehollekkin - lähinnä jaloille melkoista kidutusta - vasta eilen oli pitkästä aikaa sellainen päivä, ettei koko aikaa särkenyt, joten uskallan toivoa, että saisin ehkä ensi yönä nukuttuakin vähän paremmin kuin mitä viime aikoina..
Univelkaa kerääntynyt sen verran hyvin, että olisi mukava saada sitä lyhennettyäkin...

Onneksi näitä sesonkeja ei kovin montaa osu vuodelle - verottavat sen verran hyvin voimavaroja. Tänä vuonna sentään pysyin terveenä :0)

Eli kuvia tulee kunhan pääsen taas arkeen kiinni ja saan jotain tehtyäkin ^ ^

Hauskaa Vappua kaikille!! Juhlikaahan maltilla ;0)  Ja varovasti siman kanssa *virnistys*

3 kommenttia:

 1. Hauskaa ja rentouttavaa Vappua, ihanainen Irinainen! :) Toivottavasti Vapunpäivä auttaa palautumaan hulinasta... :)

  VastaaPoista
 2. Hello from one miniature lover to another! Thank you for becoming a follower of my blog. I look around on your postings and see all kinds of wonderful things. You have a lovely blog. I am your newest follower. See you again. Have a good weekend.
  Susanne :)

  VastaaPoista
 3. Hi, Nice post. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me.

  Thanks!

  Joel Houston
  JHouston791@gmail.com

  VastaaPoista