Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Lahjaksi lähetettyä

A Very Warm Welcome to my New Followers!

Sinikan syntymäpäivä sitten oli ja meni - Sinikalle laittamaani vaatimattomaan pakettiin laitoin seuraavat tavarat..
 Muutaman Ystävänpäivä-piparin ja Runebergin tortun..
 Leipä kokeiluista yhden kehtasin Sinikallekkin lähettää - viipalointi ja väritys meni omasta mielestä parhaiten kohdalleen tämän kanssa.
 Pari pizzaa lähetin myös, en tiedä olisivatko nuo jotain kebab-pizzoja tai vain ihan tavallisia lihapizzoja..
 sekä mysteeri siivekästä - kyllä tuo taitaa kokonsa puolesta olla kanaa :0)
Ja vielä omenapiirakan tekeleen jälkiruoaksi mukaan laitoin.

Itse olen noihin kohtalaisen tyytyväinen, mutta nyt tuntuu, että enemmänkin olisi pitänyt olla, vaikka pitää näin jälkikäteen olla jo todella tyytyväinen, että ehdin edes nuo tekemään ja sain lahjan ajoissa liikkeelle..

Toivotaan, että Sinikka piti lahjastaan :0)  Ainakin kaikki on omatekoisia, mikä toivottavasti  plussa-pisteiksi osalleni lasketaan *virne*

Perjantaina kävin taas pikaisesti kirpparilla ja mukaan tarttui jotain pientä - sananmukaisesti ;0)
 Vähän puisia nalle-tarroja, joista mahdollisesti jotain seinäkoriste juttuja teen...
sekä puisia kuusi-tarroja. Jos vaikka joskus jonkinlaisen joulutavarakaupan tekisin... Tai jos vaikka taas johonkin joulu-swappiin aikanaan osallistun, niin ompa vähän materiaaleja jo kasassa *hymy*

Noiden lisäksi tulin hankkineeksi myös tämän..
.. eli jonkinlainen teesihti tuo on - ajattelin, että  se saattaisi olla ihan kohtalaisen hyvä apuväline massailuissa - lähinnä esim. spagetin yms. teossa.
Nähtäväksi jää kuinka hyvin... tai huonosti toimii, mutta testaan jossain vaiheessa. Ajattelin että tuo voisi olla vähän mukavampi käytössä kuin valkosipulipuristin.. Toivottavasti olen oikeassa - ainakin tuon pitäisi olla vähän helpommin puhdistettavissa..

Valaistus vain tekee pientä keppostaan - oikeasti pohja on kulhomaisen pyöreä eikä siinä ole mitää "kuhmua" ylöspäin niin kuin kuvasta voisi helposti luulla.

Töissä on vielä ainakin ensi viikko kiireisempää - joten massailut ovat olleet ainoita mitä edelleen olen HYVIN SATUNNAISESTI tehnyt minien saralla, muuhun ei tahdo jaksamista nyt riittää.

Kuvia laitan kunhan niitä ehdin jossain vaiheessa ottamaan.

Marilta, eli seuraavalta syntymäpäiväsankarilta odottelen malttamattomana tietoja mahdollisista lahjatoiveista, että pääsisin hänen lahjansa kimppuun  - ellei mitään parin päivän sisään ala kuulumaan, niin otan ja "sävellän" jotain omasta päästäni ja toivon taas kerran parasta  ^ ^

2 kommenttia: