Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

maanantai 3. lokakuuta 2011

Tervetuloa & Viittä vaille..

 Olen saanut uusia seuraajia blogilleni. Ihanaa !! ^_^
Siispä haluankin "sanoa"
 
A warm welcome to my new followers!! ^_^

I'm SO happy to have you as my followers - Thank you for that !!  (To all of you..<3)

Töissä on ajoittain hieman hektistä - eli kiirettä väliin pitää. Kotikone on toimissaan yhtä nopea kuin kärpänen tervassa *virne* - torstainakin meni noin 4 (!!) tuntia saada tehtyä tavaratilausta nukkekotitavaroista, että saadaan myymälämme valikoimaa taas vähän täydennettyä - lievästi ilmaistuna meinasi mennä hermot tämän kanssa taistellessa :0\  - ja koska isäntä on työkoneella pääosan ajasta, niin itse en kovin useasti koneen äärelle pääse, joten kommentteihin vastaamiseen en ole viime aikoina ehtinyt *punastuu hyvin nolona* - hyvä kun saan blogeja luettua..

Mutta luen kyllä joka ikisen kommentin, ja ne lämmittävät mieltäni, joskus jopa päivä kausia - joten kunhan töissä ajat vähän rauhoittuvat (Halloweenin jälkeen..) ja ennen kaikkea - saadaan tälle koneelle tehtyä jotain, niin korjaan pahat tapani asian suhteen..

Jokainen uusi kommentti valaa minuun uskallusta yrittää itselleni uusia asioita tässä miniatyyrien uskomattomassa ja upeassa maailmassa jota rakastan päivä päivältä enemmän ja antaa minulle uskoa omiin kykyihini - jotkut kommentit ilahduttavat niin, että saavat nauramaan ääneen - osa on niin lämpimiä ja kannustavia, että ne saavat kyyneleet silmiin ja tietenkin ajattelemaan lähettäjäänsä lämmöllä..

Jokainen kommentti on minulle pieni ihme - aina saan ihmetellä kuinka ystävällisiä ja kannustavia ja ihania ihmisiä tämä miniatyristien maailma pitää sisällään - vaikka emme ole koskaan nähneet "face-to-face" niin monet tuntuvat - jo näinkin lyhyen ajan mitä olen "bloglandissa" viettänyt jälkeen vanhoilta hyviltä ystäviltä, joiden kohdalla jo pelkkä nimen näkeminen kommentti osiossa saan hymyn nousemaan kasvoille ja mielen lämpimäksi..

Itse olen niin tuskastuttavan ujo, että en kehtaa jokaisella visiitilläni kommentteja muiden blogeihin jättää - pelkään leimautuvani häiriköksi jos "joka käänteessä" kommentoin ja toisaalta - tuntuu niin hölmöltä toistaa kerta toisensa jälkeen yksiä ja samoja sanoja - upeaa, täydellistä, uskomatonta jne. - kun tuntuu, että mikään sana ei ole tarpeeksi hyvä kuvaamaan näkemääni ihanuutta - siispä tyydyn pääosin omassa hiljaisuudessani ihailemaan muiden töitä ja ihmettelemään sitä uskomatonta lahjakkuuksian määrää mitä tämä "pieni maiilma" sisässään pitää... Ja tietenkin toivomaan, että omistaisin ees pienen murusen kyseistä lahjakkuutta itsekkin *hymy*

¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Olen nyti TODELLA tyytyväinen (ainakin tällä hetkellä *virne*)
Sain Niinan joulukalenteri-swapin tavarat tänään Postiin eli se on valmis (JEE \0/ ) - Ja sain vielä häneltä viestin, että hän on saanut oman Halloween pakettinsa lähetettyä meikäläiselle- joten loppuviikosta pitäisi olla pakettia meikäläisellekkin tulossa :0)
Ja Jaanan kanssa tehtävä joulukalenteri- swap on enää 5 luukkua vaille valmis!

Olen kyllä melkoisen yllättynyt siitä, että nuo pehmeät paketit ovat nyt olleet ne vaikeimmat toteutettavat, mutta pikku hiljaa niistäkin alkaa jotain aikaan saamaan..

Ja koska kyseessä on ensimmäinen "iso" swappini, niin olen myös huomannut, että en saa itseäni millään pysymään "vaadituissa" mitoissa pakettien kanssa  *nolona* - vaikuttaa siltä, että pyrin niin kovasti siihen, että en vain aiheuttaisi tavaroiden/lahjojen saajalle pettymystä saamistaan tavaroista, että tahtoo se koko sitten päästä vähän heittelemään, mutta eipä se kaiketi hirveästi haittaa (toivon..)...

Alkaa kyllä yhä enenevässä määrin jännitämään *hymy*... Niin se, että mitä mahdan itse saada - (ONNEKSI tuli lähdettyä tuohon Halloween-swappiin Niinan kanssa, niin ei tarvitse joulukuuhun asti odotella että pääsee pakettia/paketteja avaamaan *virne* ) - kuin se, että mitä minun tekemienin tavaroiden saajat niistä pitävät..

Nousee ihan lapsuusajan joulujen odotus tunnelmat mieleen :0)

2 kommenttia:

  1. Hello Irina, I love warm words on my blog :)
    I'm am very excited about the Halloween swap with Niina. I hope the google-translator is not crazy.

    Hugs from Craftland

    VastaaPoista
  2. Hi Irina! Please don't stop yourself from leaving comments on my blog--I love your comments!!! :-)

    VastaaPoista