Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

tiistai 11. lokakuuta 2011

Lisää jännitettävää...

Oi-joi... Ompa jännää!! Ehdin tänään päivemmällä sen verran blogien lukemista päivittää, että huomasin voittaneeni eräässä lempi blogeistani eli Victorian blogissa olleessa pikku arvonnassa jotain!!

Ei aavistustakaan MITÄ *lol* -  mutta Victorian tuntien jotain upeaa se on. Nyt vain sitten odottelemaan ja jännittämään, että koska paketti saapuu ja mitä se sisältää..


Töissä alkaa olemaan jo vähän hässäkkää, ja suureksi harmikseni se vaikuttaa myös mineilyyni - ei tahdo enää illalla kotiin tulon jälkeen paljoa jaksaa mitään tehdä, joten kalenterin valmistuminen hidastuu hidastumistaan..

Mikä ihme siinä on, että viimeiset ovat ne vaikeimmat *raapii päätään ihmeissään*
Uskaltaisinkohan luvata itselleni, että saisin sen tällä viikolla valmiiksi..??

Tänään on kyllä tullut nukkekotitavaroiden kanssa touhattua, mutta  tällä kertaa ihan työn merkeissä - yllättäen tilaamani nukkekotitavara täydennykset saapuivatkin jo tänään töihin, ja päivä menikin sekä muun myyntityön ohessa, että myös tänään saapuneen asulähetyksen ja tuon nukkekotitavara lähetyksen purkamisessa ja tavaramäärien tarkastuksessa..

Eli lähipäivät kuluvat, kun muut työt myötä antavat, tänään tulleiden tavaroiden hinnoittelussa ja niille paikan etsimisessä myymälässä.. Ja jossain vaiheessa pitäisi ehtiä kuvailemaankin niitä tavaroita, joista ei kuvia ennestään ole, että saisi nettikaupan taas ajan tasalle.. Vaan eipä tuo ole ihan lähipäivien asia tuokaan...

Hassua - ensin tuskailen, että en saa ikinä tuota swappia valmiiksi, ja nyt alkaa jo mietityttää, että mitä sen jälkeen kun se on valmis.. Vaikka lupasin itselleni, että loppuvuoden ottaisin "kevyemmin" mineilyn kanssa, kun töissä on sen verran hässäkkää.. EHKÄ keskityn vain tekemään tavaraa itselleni ja jos vaikka jotain varastoonkin asti tulisi tulevia swappeja ajatellen..

Pari juttua olisi kyllä mitä haluaisin tehdä yllätyksenä eräille, mutta riippuen miten töiltä jaksan, niin... Onhan noita keskeneräisiä projekteja vaikka muille jakaa...

Omena-Tupa odottelee... Pitää katsoa mitä "omenaista" stiä voisi alkaa yrittämään.. Massailla ainakin pitäisi.. Mutta EHKÄ ensin katselen hieman jotain aiheeseen liittyviä materiaaleja, mitä sitten voisin hankkia itselleni viimeistään joululahjaksi *virne*
Siinä onkin miettimistä, että missä kohtaa yrittää tehdä tavaraa omenan muotoon, ja missä kohtaa tyytyy vain siihen että käyttää omenakuvioista kangasta (JOS sitä jostain löydän...) ja missä kohtaa kokeilee olemattomia kuviomaalaus taitojaan..

Ja sitten vielä pitäisi miettiä sitäkin, että millaista väkeä Omena-Tuvassa asustelee... Ovatko ihmishahmoisia (ehkä siinä tapauksessa vanha rouva ja herra..??) vai ovatko eläinhahmoisia..

Olisi ihana ehdä jotain jossa on hiiri-hahmoja, mutta jotenkin en näe niitä Omena-Tuvassa.. ainakaan vielä.. Mutta ehkä Tuvan asukkaat selviävät kun tupa on vähän valmiimpi kuin nyt...

NYT pitää vielä hetki jaksaa pitää ajatukset kasassa ja keskittyä tuohon joulukalenteriin... Mutta SITTEN....

2 kommenttia:

  1. Nauroin melkein itteni kipeeksi kun kävin aamulla postilaatikolla, Joku lähettää mulle kirjeessä postimerkkejä. Eli en ollut vielä edes avannut kirjettä. Kiitos kuitenkin. Ei ne NYT NIIN pakollisia olisi olleet, mutta käyttöön kyllä silti menevät. :)

    VastaaPoista
  2. Congratulations on your "advice prize" from Victoria! I can't wait to see what you won, Irina! :-)

    VastaaPoista