Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

torstai 16. kesäkuuta 2011

Pientä puuhailua

Vähän tullut velttoiltua blogin päivittelyn suhteen *nolona*  - mutta nyt edes jotain pientä taas esitellä.

Olen yrittänyt vähän enemmän pyöriä pihalla, kun noiden sairastelujen jäljiltä jäi tuo kevät käytännössä kokematta tältä vuodelta.. Joten minien teko intokin ollut hieman huono - etenkin kauniimpina päivänä.

Sain sentään tehtyä valmiiksi asti virkkaukseni..
 Tosin aloin jo tekemään myös pyöreää tyynyä, jossa on valkoinen raita niin kuin tuossa peitossakin.. Peitto ei taida aivan valmis olla, koska mietin koko ajan, että mitä muuta siihen laittaisin.. On vähän liian paljas omaan makuun tuollaisenaan.

Jollen saa järkevästi toteutettua ajatustani, niin sitten jätän sen tuollaiseksi, mutta pitää ainakin kokeilla yhtä juttua - toivotaan, ettei hermot mene testatessa *virne*

Ja kuten kuvasta näkyy - sain myös tynnyrini viimein valmiiksi asti (tänään..)
 Vähän vihreääkin kylkiin sotkin, että olisi hieman "sammaloituneen" näköinen.. Vielä kun tietäsi, mitä sen sisälle laittaisin...

Ja arkun/kirstun sain myös valmiiksi.. Päädyin lopulta tuohon glitter liimaan, kun en mitään punos-nauhoja omista, eikä muista vähäisistä nauhamalleista mitä minulla on löytynyt mieleistä..
 
Tästä kuvasta EHKÄ näkyy hieman paremmin että arkussa on myös avain.. Unohdin ottaa kannesta kuvan, mutta laitan sen joskus myöhemmin muistaessani..

Pidin itse tuosta lopputuloksesta lopulta - alku epäilysten jälkeen - niin paljon, että maalasin aiemmin tekemäni nurkkahyllyn samaan sävyyn (muistutus kuva maalaamattomasta alla)
Laitan kuvaa maalauksen lopputuloksesta kunhan se ehtii kuivua ja saan sen kuvattua.

Eikä taaskaan mitään hajua siitä, mihin nuo laittaisin, mutta pitänee taas todeta, että tulipa tehtyä  =0}

Eilen toin töistä kotiin itselleni -jossain vaiheessa- tuunattavaksi tämän näköisen sängyn (on meidän myymälän omaa valikoimaa, niistä vähistä nukkekoti tavaroista, mitä meillä on valikoimissa)
 Ja jo senkin takia tuon itselleni omaan käyttöön otin, että nyt minulla on hyvä "mittatikku" mitä käyttää apuna kun yritän jotain vuodevaate- juttuja tehdä. Ei tarvitse enään arvioi-mitalla toimia :0)

 Tulevaa Valkoinen Lyhty-projektia varten tuunailin tuollaista astia/liinavaate kaappia äärikuvatarroilla..
Piti käyttää hopeisia, kun en kullanvärisenä tuollaisia omista
"Ikkunalaseihin" aikoinaan tullut laitettua ikkunavärillä kuvioita, joista jäljellä enää vihertävät rastikuviot, joten uusia täytyy niitä jotenkin..

Harkinnan alla, että tulisiko ala ikkunoihin peittävämpi malli vai ei.. Ainakin osittain astioita ajattelin tuohon sijoittaa, mutta näkee sitten kun tuon projektin aloitan, että muuttuvatko alkuperäisen suunnitemat muuhun suuntaan eli tuleeko siitä se, mitä alunperin ajattelin vai miten käy..

Musta Lyhty- projekti sai pientä edistys askelta (pölyjen päältä pyyhkimisen lisäksi *lol*)
 Kuvan pöydän (Lidlistä aikanaa ostettujen settien satoa tuokin) päätin tuunata sinne sijoitettavaksi, kun en kerran näytä saavan itse pöytää sinne tehtyä.. Sudin hieman valkoista maalia pintaan ja taas kerran glitter liimaa, että sopisi paremmin Lyhtyyn tulevan tuolin pariksi.. Saattaa olla, että laitan päälle pyörenä "levyn", että tuosta tulisi pyöreä, koska se olisi vähän parempi, mutta jos laiskuus iskee, niin jääköön tuohon muotoon - jonkinlaisen pöytäliinan tuohon päälle kyllä laitan..

Lisäksi sain sen verran aikaiseksi (tänään), että Lyhtyyn on nyt ensimmäinen kukka- asetelma tehty. Puretuista/hajotetuista kynttilämanseteista tämän tekeleen materiaalit.
 Nähtäväksi jää, kuinka kauan kestää, että saan tehtyä tuolla "kavereita" *virne*


Tämän tarjottimen ajattelin tuolle pöydälle sijoittaa, kunhan se on Lyhtyyn laitto kunnossa.
Pitäisi vain keksiä, että mitä muuta tuohon tarjottimella tuon viinipullon ja lasin lisäksi laittaisin ...

Lyhdyn takaseinän halkeaman peitoksi tuleva köynnös meni tänään melkoisesti niin sanotusti uusiin puihin - eli kokonaan uuteen suuntaan.. (Yhtenä syynä se, että en löytänyt aiemmin aloittamaani köynnöstä mistään *lol* - eikä sen mallikaan tuohon laitettavana oikein miellyttänytkään)


 Kirpputorilta aikanaan löytämäni mansetit pääsivät nyt purkunsa jälkeen ensimmäiseen käyttöönsä
 ja niistä jonkinlaisen köynnöksen alun sain siis aikaiseksi. Varret maalasin vihreällä, kun en pitänyt alkuperäisestä väristä, joka oli mielestäni turhan vaalea ja vaisu. Nyt pitäsi vain jaksaa tuohon lehtiä alkaa tekemään ja paikoilleen liimailemaan..

Sen jälkeen  ei sitten enää tarvisekkaan ihmetellä muuta kuin, että millä tuon kiinnittää lasiin..
Taitaa kyllä käydä niin, että köynnösen sijoituspaikka vähän muuttuu alkuperäisestä, niin saan ehkä helpommin tehtyä omia virityksiäni kiinnityksen suhteen :0}

Luulen vähän, että jatkan toistaiseksi tuota virkkaamistakin jonkin verran. Nyt kun tuli sitä harrastettua pitkästä aikaa, niin tekee mieli kokeilla joitan muutakin tehdä..

Kun tuli vielä kirjastosta kannettua kymmenkunta käsityölehtäkin mallien löytämiseksi *hymy*

JOS jotain esittely kelpoista saan aikaiseksi, niin laitan tietenkin kuvia tänne..

Ja oireiden perusteella voi olla, että uuden hahmonkin kimppuun jossain vaiheessa "hyökkään".. Niin no - onhan minulla jo se runkositä varten tehtynä... Tai oikeammin kaksikin  :0)
Ja useampaan otteeseen jo miettinyt, että kuinka ja mitä seuraavaksi sen suhteen tekisin..

Kaiken kukkuraksi tuo arkku/kirstu maalauksen jälkeen - tai oikeammin tuon glitterin siihen lisäämisen jälkeen (ja varsinkin tuo nurkkahylly),  käänsi meikäläisellä ajatukset prinsessa/merenneito linjalle.. Hieman enempi merenneito... No, näette sitten syyn ja sen tuleeko teille saman tyyppisiä ajatuksia, kunhan saan siitä kuivumisen jälkeen otettua kuvaa ja sen laitettua tänne   ;0}

4 kommenttia:

 1. So many nice ideas. You have been very productive and created some very pretty minis. I love the crocheted blanket and pillows and the bed looks great. I think the box is beautiful, you can make a little one like this for keeping jewelry. Hugs, Drora

  VastaaPoista
 2. Thank you Drora =0)
  You have always so nice and kind words to others.
  Your visit always brings a little sunshine to a day :0)
  Hugs, Irina

  VastaaPoista
 3. Cuantas cosas nuevas has hecho!. Muy bonitas. Un saludo, Eva

  VastaaPoista
 4. If truth is being told, I consider myself very lazy, and I think I get very little done..
  Most of my time is spent thinking about what I WOULD LIKE to do or what would be nice to do, than really making things :0\

  And I consider myself a bad blogger, if I don't have something new to introduce here almost every day * embarrassed *

  VastaaPoista