Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

perjantai 24. kesäkuuta 2011

Hyvää Juhannusta !

Oikein Hauskaa Juhannusta Kaikille !!  =0}

Minä olen "juhlinut" juhannusta tekemällä kunnon siivous urakan tarvikkeilleni jotka minulla on tuolla olohuoneen "askartelu nurkassani"..
Tapahan sekin on juhlia suven suurinta juhlaa *virnistys*

Menin lähinnä järjestellen eri laatikoihin tavaroitani, ja laittaen vähän viitettä, mitä missäkin laatikossa on, että ei enää tarvitsisi niin paljoa repiä hiuksiaan harmissaan, kun ei meinaa löytää etsimäänsä..
On niin turhauttavaa, kun tietää omistavansa jonkin tarvikkeen, mutta ei omaa mitään käsitystä siitä, MISSÄ se voisi olla silloin kun sitä tarvitaan..

Tosin itseni tuntien - ei tuo kauaa järjestyksessä pysy, mutta on edes hetken itsellä hyvä mieli ;0)

Keskiviikkona tuli piiiiiiiiiiiitkästä aikaa ostettua pari keraa lankaa..
 Tuollaista pinkkiä ja turkoosiin vivahtavaa vaalean sinistä otin. Olen huomannut itsessäni mini-baby boomia *virne*  ja siksi nuo värit valitisin.. Tarkoituksena olisi jotain söpöä vauva juttuja virkata tai neuloa..

Ellei sitten suunnitelmat ajan myötä muutu joksikin muuksi *hymy*
Työn alla testausta siitä, että saisinko jonkinlaisen vauvan sängyn tehtyä - materiaalina olisi tas ne iänikuiset korttipohjat :0)
Laitan kuvia siitä JOS se onnistuu..
 Uusin American Miniaturist- lehti tuli vihdoin ja viimein eilen!  Olin jo ehtinyt tuota odotella ja ihmetellä, että missä se viipyy ja miksi ei ole tullut... No selitys löytyi siitä, että kesäloma-postinjakajat eivät osanneet tuoda lehteä oikeaan osoitteeseen, kun se tulee minun nimelläni, mutta työpaikan osoitteella ja lehti oli seikkaillut lajittelukeskuksessa, kunnes löysivät kotiosoitteeni  :0\ 
No, parempi myöhään, kun ei milloinkaan.

Kesäinen sesonki-näpertely jäljiltä sain aikaiseksi parit pikkuiset seinä-/ovikoristeet nukkekotiin.
(Olen jonkin asteinen joulu-höperö ja joka vuosi saa jännittää koska - jos lainkaan - hyrähtää "joulumoottori" käyntiin - pieni hyrähdys tapahtui nyt *lol*)
 3D-tarrasta tehty kukkakoriste, josta tuli mielestäni ihan söpö..
Lumiukko oli jossain mainoskirjeen kulmassa tai vastaavassa ja sekin päättyi nukkekoti koristeeksi.
Pari kerrosta pahvia taustakseen sai sekä mustalla tussilla maalatut reunat.

Siivoamisen ohessa yritin miettiä, että mitä voisi ajatella tuon arkun/kirstun ja kulmahyllyn seuralaiseksi tehdä..
Divaani olisi kiva, mutta epävarmuuden peikko nostelee taas päätään, ja panee ankarasti miettimään, että mahtaisinko osata sellaista tehdä.. Ja mistä ihmeestä kaavat siihen (jos jollain on tiedossa mistä löytää, niin vihjeitä otetaan kiitollisuudella vastaan ;0} )

2 kommenttia:

 1. Don't you hate to wait for "fun" mail? I am now waiting for several items, and I want them yesterday!!! :-D Glad you got the magazine, finally.
  Jennifer

  VastaaPoista
 2. And why is it so often, that its the "fun" mail that is late..?

  Hmmm...I think I have a lot of those "I want them yesterday"-things in my live *grin*

  I'm not good at waiting anything or anyone, that's why I'm always (when ever I can..) in time everywhere and I HATE when something or someone is late >:0\

  And the funny part is - that I've been married almost 20 years (next month is our anniversary) with a man who's almost always at least 15 minutes late from everywhere *LOL*

  Have a lovely weekend Jennifer

  Hugs; Irina

  VastaaPoista