Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

maanantai 6. elokuuta 2012

Loma "lusittuna"

No niin, se on sitten loma "lusittuna" eli vietetty ja seuraavaa on turha odotella hetkeen. Tällä pitää nyt sitten pärjätä näillä näkymin vähintään jouluun asti, ellei ihmeitä matkan varrella tapahdu.. Eipä paljoa ilahduta ajatus..

Reissu oli mukava vaikka ilmat eivät suosineetkaan - taisi olla peräti yksi sateeton päivä vai oliko peräti kaksi *raapii päätään muistellen* - muut päivät sitten menikin ainakin osittaisessa sateessa, mutta eipä tuo onneksi suuremmin haitannut.

Samoilu mökin ympäristössä toi kivan pienen yllätyksen.. Löysin nimittäin todella ison kanttarelli apajan!
 Nämä näin ensin ja ilahduin... sitten vilkaisin hieman eteen päin polulla..
Ja aina vaan lisää!! Pari tällaista "rypästä" löytyi  ja arvatkaa kuka toi niistä suurimman osan mukanaan kotiin (^ ^)   - Eivät ne suuren suuria olleet, itse asiassa löysin vielä noin 20 kpl lisää täältä kotoa eräästä vakio paikastani, josta joka vuosi löytyy kanttarelleja..

Ja uskokaa tai älkää, niin myöntää täytyy, että oli aivan pakko laskea joka sieni, mitä pannulle heittelin *hymy* (yli 200 kpl niitä oli, mutta melko pieniä ne olivat - jos olisivat isompia olleet, niin tuskimpa olisin kaikkia mukaan saanut mahtumaan, enkä todellakaan halunnut jättää jollekulle muulle noita herkkuja... Olen siis ahne... Ainakin kun kanttarelleista on kyse *virnistys*) - ja kuljetusastiakin oli "hieman" tavanomaisesta poikkeava... Eihän minulla mitään sienikoria mukanani ollut, kun en osannut edes kuvitella, että tuolta tuollaista aarre-apajaa löytyisi, niin hätä se keinon keksi, kuten aina..
Keräsin sienet siististi tyhjiin kananmunakennoihin *LOL*  -Ja täytyy myöntää, että aika kätevä kuljetusväline ne olivatkin :0)

Syntymäpäivänikin oli ja meni (se oli siis keskiviikkona eli elokuun 1. päivänä) sain kahdelta syntymäpäivä-swapin osallistujalta tiedotuksen, että heiltä tulevat paketit saapuvat myöhässä.. Muista ei sitten olekkaan kuulunut mitään :0(
 Olen lohdutellut itseäni ajtuksella, että ehkä muutkin muistivat päivän väärin...

No sanotaan vaikka niin, että se päivä olisi voinut sujua paremminkin... Ei todellakaan kuulu parhaimpiin päiviin..

Loma reissu meni minien kannalta ihan kohtalaisesti - koska viimeinkin sain edes jotain pientä aikaiseksi. SIITÄ olen iloinen

Virkkaamisen puolelle taas vaihteeksi meni.Vaikka muitakin materiaaleja matkassa oli. Aluksi aloitin tekemään (jälleen kerran) peittoa
Ja ensin meinasin jättää sen tuollaiseksi, mutta kun laukun pohjalta tuli vastaan... Niin piti vähän kokeilla miltä näyttäsi sen kanssa...
Ja tällainen siitä sitten lopulta tuli
Eli lilaa satiininauhaa pujottelin reunoihin.. Vaikka kuvassa taitaa näyttää enemmän siniseltä.. Eikä se ole noin vinokaan, mitä kuvassa näyttää..

Myös pari hattu kokeilua tein.. Vaikka isäntä kehtasi kyllä väittää, että teen ilmiselvästi Burlaski-show tarvikkeita... Eipä tarvitse kauheasti miettiä, mitä lie miehellä päässä liikkuu.... *virne*
 Jossain vaiheessa ehtiessäni kokeilen, että mitä somisteita noihin laitan. Hatut siis näyttävät olevan edelleen tekolistan kärkipäässä :0))

Tässä vielä molemmat hatut yhdessä. Eikö ole upeat hattutelineet *lol*
En muistanut ottaa yhtään nukkea matkaan mukaan sananmukaisesti sovitusnukeksi, niin oli tyydyttävä siihen mitä oli "käsillä" ;0)
Ehkä nuo hieman sinne show suuntaan menevät - ainakin vielä näin "nude" versioina, mutta eiköhän asia muutu, kun saavat somisteita pintansa *hymy*...

Myös toisen peiton sain tehtyä
Tällä kertaa pinkinä versiona vaalena ja vihreällä nauhalla somistettuna.
Tässä vielä molemmat yhdessä
Vaatimaton alku, mutta alku kuitenkin

Piti vähän miettiä tuota vihreää hattua... Jätänkö lierin suoraksi, vai kokeilenko vähän taittaa sitä..
Vähän kalastaja hatun näköinen tästä kulmasta..
Voi olla, että käy niin, että joudun tekemään toisenkin tuolaisen josta toisesta teen suora lierisen version ja toisesta tuollaisen vähän käännetyn..

Hieman apeana ollut mielialani sai melkoisen piristys ruiskeen tänään, kun ehdin alkaa päivittämään blogien lukemistani..

Olen voittanut Little Rabbit Miniatures  blogin arvonnassa tämän setin!!
Ja voitte uskoa, että olen innoissani (^^)  - Vähän niin kuin myöhässä tuleva syntymäpäivä lahja.. Tuskin maltan odottaa, että se saapuu.

Niin ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä..

A Warm Welcome to My New Followers!!

4 kommenttia:

 1. Congratulations on your wonderful prize. Translation is not good :( was it your birthday ? if so then a late!! Happy Birthday :). Your blankets and hats are beautiful.
  Hugs Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isn't it awesome (^^) All the set were lovely, but I'm glad I won that one.

   Yes, my birthday was on August 1st - so many thanks for your birthday wishes :0)

   So glad you liked the little tinkers that I made ^^
   I don't think I'm very good with my crochet... But at least one can see what they are *grin*

   Poista
 2. Suuri työ. se näyttää lovely. Allt hän parhaiten, Giac

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you Giac for your nice comment - It was sweet you (^^)

   It's always so nice when peoples like my the little tinker I make =0}

   Poista