Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Jotain pientä pitkästä aikaa

A Warm Welcome To My New Followers ! (^^)

Eipä ole meikäläinen pitkään aikaan saanut mini-rintamalla mitään aikaiseksi - monen monituista kertaa olen kyllä materiaalit eteeni saanut levitettyä, mutta mitään ei sitten vain ole aikaan tullut saatua.

Töissä tähän asti jatkuneet kiireet ja erinnäiset rahahuolet, jotka ( ONNEKSI ) alkavat molemmat vähitellen mennä ohi/ alkaneet vähän selvitä, ovat pitäneet hyvin huolta siitä, että energiaa ei ole riittänyt oikeastaan mihinkään muuhun kuin päivästä toiseen selviämisen sinnittelyyn. + olen ollut melkolailla masentunut, kun tuntuu, että millään saralla ei ole onnea ollut matkassa.. Ei arpaonnea ei mitään  :0(
Kuun alussa yllättäneet rahahuolet tuntuivat ylipääsemättömiltä, kun "täydellisenä" ajoituksena niiden päälle tuli vielä tiskikoneen + pyykinpesukoneen hajoaminen, joten aika lamaatuneen hädän keskellä yritin selvitä töistä ja normaali arjesta - yhtä itkuahan se muutamat illat oli, kun tuntui että kaikki kaatuu päälle ja ihmetteli, että millä ihmeellä tästä selvitään..

Tännekkään en kehdannut murheitani vuodatella.. Vaikka olisi ehkä ollut henkisesti vähän helpompaa kun sen olisin kehdannut tehdä...

Mutta.. Kuten sanotua - nyt alkaa viimein vähän aurinko paistamaan, joten eiköhän niitä minejäkin ala vähitellen taas syntymään :0)

Uskomatonta, mutta totta - blogillani on nyt jo yli 200 lukijaa !! Eli on siis aika alkaa miettimään uutta arvontaa - kun jäi se blogin synttäri arvontakin pitämättä.. *nolona*
Katsotaan mitä saan tehtyä - etenkin kun saan päätettyä, että mitä edes aloitan yrittämään tehdä *virne*

Tyttärelle jo muutaman "sisustus julisteen" sain tehtyä hänen tulevaa kahvila/leipomo boxiaan ajatellen - pienestä ja helposta on hyvä aloittaa tauon jälkeen *hymy*
Ihan vain nettiprinttejä liimasin värikkäälle kartongille - neiti ei vielä osannut sanoa, että haluaako hän noihin kehykset vai ei. Mikäli haluaa, niin teen ne myöhemmin.

Kirpparillakin olen ehtinyt hätäisesti käydä (kuinkas muutenkaan), sananmukaisesti muutaman euron tuhlailemassa
Tämän langan otin ihan vain siksi, että värit olivat mielestäni kivat mattojen tekoa ajatellen. Mietiskelen punottua tai "kudottua" mattoa tuosta tehdä mikäli vain saan jotenkin tehtyä jonkinlaisen kudonta kehyksen itselleni - ei mitään kokemusta sellaisen teosta, mutta ainakin ajattelin kokeilla.
Rasiallinen liivinhakasiakin lähti matkaan :0)
sekä pussillinen sekalaisia helmiä ja paljetteja..
.. ja pala harsokangasta - jotain visiota tuosta olenkin jo pyöritellyt päässäni - nähtäväksi jää uskallanko kokeilla, että onnistunko..

Ja kierroksen onnistunein löytö oli tämä 10 sentin aarre
eli pieni maljakko - tarkemmat mitat tuosta laitan joskus kun muistan + saan tuon mitattua  ^ ^

Sain yhtenä Äitienpäivälahjanani isännältä rasiallisen pieniä muumihahmoja
Tähän rasiaan isäntä oli päätynyt, kun se sisälsi suosikkihahmoni eli Nuuksamuikkusen :0)
Oli kaupassa kiertäessään nuo nähnyt ja melkein jo menny vain ohi, kun oli muistanut, että on joskus kuullut meikäläisen juttelevan neisin kanssa siitä, että olisi kiva tehdä Muumilaakso aiheinen boxi joskus.. Ehkä uskomattominta asiassa on se, että hän muisti vielä kuka minun suosikki hahmoni on (^^)
Eli on varmaan aivan pakko miettiä näille sijoitus paikkaa.. Ehkäpä vaikka jokin puutarhajuhlan tyyppinen juttu voisi olla hyvä/kiva tehdä, niin saisi kaikkein näppärimmin sijoitettua siihen nuo kaikki hahmot... JOS sekään nyt ikinä toteutuu ^ ^

Äitini antoi siellä käydessäni matkaan talteen keräämiään silmätippapulloja - muisti vielä, että olen kieltänyt niiden pois heittämisen :0)
joten nyt riittää siten joksikin aikaa pullojen teko materiaaliakin - kiva :0)

Jaa-ah.. Materiaalia sitä sen kun vaan  kertyy - toivottavasti alan jotain saada jotain niistä tehtyäkin.. valmiiksi asti..

Nojatuolin tekokokeiluni on aluillaan

Ja materiaalina taas kerran *virne* - mikäpä muukaan kuin korttipohjapahvi - eilen sain tuohon liimattua vähän pehmusteita ja päällykankaan kiinnitystäkin sain aloitettua - aika näyttää, riittääkö meikäläisen taidot saamaan siitä tuolin näköistä, vai pitääkö jatkossa vain pysytellä noissa pelkästään maalatuissa huonekaluissa..

Tämä on siis ensimmäinen yritykseni tehdä PEHMUSTETTU nojatuoli - eli pitäkää peukkuja, että onnistuisi :0)

Myös tällaisen kesäisen (?) lierihattun olen saanut tehtyä
 Siniset paperinaru ruusut eivät valitettavasti näy kovinkaan hyvin kuvista :0\ - pitänee koittaa jossain vaiheessa yrittää ottaa kuvaa sellaisesta kulmasta, että näkyisivät paremmin..

3 kommenttia:

 1. Hieno löytö tuo maljakko! Tsemppiä mineilyyn!!!

  VastaaPoista
 2. Your hat is beautiful. You got some great buys. I love the little vase. Congratulations on 200+ followers.
  Hugs Maria

  VastaaPoista
 3. Hei, kiitos jälkeen blogiani ja osallistua oman piirustuksen. Nyt olen teidän seuraaja liikaa. suukkoja sydämessäsi.

  VastaaPoista