Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

lauantai 14. tammikuuta 2012

Uusi vuosi - uudet kujeet ??

 Hyvää Uutta Vuotta kaikille minunkin osaltani - kun nyt vihdoin ja viimein tänne asti kirjoittelemaan taas ehdin  ^ ^

Aivan alkuksi..

A Warn Welcome to my new followers !


Minien osalta vuosi on alkanut paremmin kuin hyvin.
Täytyy vain toivoa, että tämä tietää hyvää koko vuodelle ;0)

Sain aivan kuun alkupäivinä Jenniferin viestin joka ilmoitti, että hän oli suorittanut uusinta-arvonnan - ja sen voittaja olin minä!
Eli nämä ihanuudet olisivat nyt matkalla minulle! ja voitte uskoa, että olen asiasta innoissani - hyvä kun nahoissani pysyn  (^ ^)
* * * * * *

Töissä on aika kulunut enemmän tai vähemmän (lue vähemmän) rattoisasti inventaariota tehden - joka alkaa onneksi osaltani olemaan puhtaaksi kirjoittamista vaille valmis.

Tylsää ja omalta osaltani vähemmän mieltä ylentävää homma sekin, mutta tehtävähän tuo on - joka vuotinen riesa tuokin :0\
No ainakin hetken aikaa olen paremmin selvillä, mitä nukkekotitavaroita minulla on varastossa ja kuinka paljon - selvisi mm. se, että minulla on meillä myymälässä myynnissä pelkästään nukkekoti miniatyyritavaroita - siis astioita, kakkuja, työkaluja ym. "varsinaisiksi minitavaroiksi" luokiteltavia siis - ainakin 121 erilaista tavaraa ja tuohon kun lisää huonekalut ja nuket, niin ei taida olla ihme, jos välillä oli sellainen tunne, että ei tuo laskeminen lopu koskaan - Ja kun nuo olivat vain nukkekotitavarat mitä meillä on myynnissä...


Laskemista jonkin verran tietenkin hidastanut se, että mielenkiinto asian tekemiseen on ollut pakkasen puolella - ja työ on tehty normaalin muun työn ohessa.

Mutta nyt se on vähintään vuodeksi poissa murheista. Jipiii siis siitä *vinistys*

Mineillä en siis ole ehtinyt yhtään. Ja muutenkin tuntuu, että minulla on tällä hetkellä enemmän neule-kärpäsen puremaa kun mini-kärpäsen puremaa.. YRITÄN saada vihdoinkin tehtyä itselleni töihin jonkinlaista hihatinta lämmittämään niskaa ja hartioita ja pari yritelmää on puikoilla kilissyt iltaisin.

No OSTOKSILLA tietysti olen ehtinyt kerran käydä - kuinkas muutenkaan *nolona*

Ruskean kartongin ja lumihiutale-tarrojen lisäksi - ajattelin kokeilla, että tulisiko niistä kuinka kelvollisen näköisiä pipareita tai pikkuleipiä..

- Olen ehtinyt kartuttaa mm.
 Pitsivarastojani - pitsejähän ei ole koskaan liikaa..
Oransseja ruusuja oli ihan PAKKO saada - johonkin Halloween aiheiseen nuo joskus sijoitan - tai ehkä päätyvät Eijalta saadun talon puutarhan somisteeksi.. Mielestäni tuo väri on aivan ihana :0)
Ja uusi kuvialeikkurikin piti tietenkin hankkia - ajattelin, että tuolla saa tuleville massatöille nätit kakkupaperit yms. tehtyä - ja ties mitä muuta tuolla voi tehdä..

Talojani olen haikein silmin silmäillyt - ja e
ijalta saadulle talolle tein alustavaa "työkansio" alkua - YRITÄN siis siihen kerätä kuvin ja sanoin, sen mitä talolle missäkin vaiheessa teen - toivonmukaan muistan laittaa tekemisiini myös päivämäärät, niin näen kuinka hitaasti (tai nopeasti) saan niiden kanssa töitä tehtyä..

Omalta murulta saadulle talollekkin teen ehtiessäni samanlaisen "kansion". 
Sen osalta ehdin torstaina hieman istuksella ja tuijotella sen päälle, ja miettiä tapetti uudistuksia..

Yläkerran makuuhuoneeksi tulevan huoneen tapeetiksi näin alussa omista varastoista katselin kahta mallia
 Tätä - tämä tavallaan tällä hetkellä miellyttää ehkä enemmän... Mutta tuleeko yläkertaan liikaa kukkia jos tuohon päädyn... Muistin virkistykseksi kuva toisen huoneen tapetista  ^ ^

... ja toisena tätä - toisaaltahan tuollainen hempeä sydänkuviokin olisi aika nättiä makuuhuoneessa.. Jotain vähän romanttisen tyylistä sisustusta kun tässä vaiheessa tuumailen..

Molemmat ehdokkaat on skräppi-paperia.. Ja sitten on vielä tuo lattia.. Mitähän siihen keksisi..

Pitäisi varmaan aivan aluksi miettiä talojen asukkaita ennen kuin innostuu tekemään jotain, mitä ei sitten  haluakkaan lopullisessa versiossa säilyttää, ja ettei tarvitsisi kovin moneen kertaan tehdä korjausten korjauksia jos ja kun mieli kuitenmin matkalla välillä muuttuu..

Tuo keittiöksi päätyvä huone myös mietityttää..
Aluksihan ajattelin, että tuo tapetti menisi kokonaan vaihtoon... Mutta nyt olen alkanut pohtia, että josko jättäsin sen sittenkin tuohon - mutta... Jospa tekisinkin seiniin puolipaneloinnin.. Keltainen kun ei kuulu lempivärieni joukkoon nykyään - ainakaan suurina määrinä (laukaisee herkästi minulla migreenin päälle jos sitä liikaa eritysesti stressaantuneena näkee) - joten paneloinnilla saisin tuota keltaisuutta vähennettyä --- Tosin sitten tulee eteen se ongelma, että mitä muuta väriä tuon seuraksi..

Ja kaikki huonekalut taidan joutua tekemään itse - 13,5 cm huonekorkeudessa ei anna paljoa pelivaraa.. Eikä minulla ole tapani mukaan hajuakaan mittakaavasta *lol*

Luulen, että jonain päivänä otan kynän kauniiseen käteen ja teen muutamia piirros-versioita taloista, että voin paperilla pyöritellä eri ajatus-versioita ennen kuin rupean suurempia konkreettisia juttuja tekemään..

Tämä vuosi on "korkattu" swappien osalta - eli olen syntymäpäivä-swappiin ilmottautunut ja ensimmäinen lahja pitääkin saada lähetettyä tämän kuun 25. päivään mennessä että ehtisi perille vuoden ensimmäiselle synttärisankarille jonka päivä on 31.1.

Nyt on vain mieitittävä, että mitä ihmettä hänelle oikein tekisin.. Ja toivoa tietenkin pitää, että töissä alkava seuraava sesonki ei sotke omia aikatauluja..

Helmikuun jälkeen - menee varmaan hiihtoloman jälkeiselle ajalle, kun ehdin miettimään paremmin muita swappeja..
 Pitää seurata tarjontaa ja katsoa mihinkä sitä uskaltaa itseään ilmoittaa. One-on-one swapitkin kiinnostaisivat, mutta katsotaan mitä tuleman pitää :0)

3 kommenttia:

 1. Hi Irina! I'm so glad that you're excited about the prizes you won in my giveaway! I can't wait to see what you do with them! :-) Jennifer

  VastaaPoista
 2. Congratulations on your wonderful win.
  Hugs Maria

  VastaaPoista
 3. Hei ja ONNEA! Ei ihme, että sinun on vaikeata pysyä nahoissani. Niin ihania juttuja olet voittanut. - Ja mikä määrä suunnitelmia. minunkin pääni höyryää uuden nukketaloni asioissa. Tekisinkö niin vai näin vai noin??? - Mutta sitäkin ennen tarvitsisin sinulta apua, kun en osaa laittaa blogiini toisten blogien give away linkkejä. Voisitko lähettää minulle e-mail osoitteesi, niin kertoisin tarkemmin, minkälaista apua tarvitsisin. minun osoitteeni on kati.rauhaniemi@gmail.com. Halauksia Kati

  VastaaPoista