Lukijat / Followers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

maanantai 14. marraskuuta 2011

Kuvien "ulkoistamis" ongelmia :0\

Kännykkäni on edelleen yhteistyökyvytön - en tiedä mikä on ongelmana :0(
Kuvia saa kyllä otettua JOS ne hyväksyy niin, että ne menevät muistikortin sijaan kännykän omalle muistille..

Muuten kiva, mutta sieltäpä eivät sitten suostukkaan - ainakaan meikäläisen taidoilla " tulemaan ulos" - ei sitten millää konstilla :0(

Pitänee jossain vaiheessa ehtiä viedä (tai laittaa tuo isäntä asialle) kännykkä ostoliikkeeseen katsottavaksi, että mikä mättää - onko itse kännykässä vikaa vai onko siru (??) jotenkin vahingoittunut..

Tyttären kännykällä uusimmista ostoksista pari kuvaa otin - kävimme lauantaina askartelukauppa kierroksella kun tytär jo pitemmän aikaa sellaiselle halunnut... Ja arvatkaa vaan muistinko siirtää kuvat koneelle...  Sama pää kesät talvet *virne*

Mineily rintamalla olen yritellyt epätoivoisesti saada aikaiseksi jotain, minkä tunnistaisi vaatekappaleeksi - en ymmärrä MIKSI sen kanssa on nyt niin vaikeaa, että ei tosikaan  :0(  Varmaan kymmentä eri  versiota yritellyt ja mikään ei tunnu millään onnistuva - mutta sisulla yritän vielä - aina siihen asti, että onnistuu.

Lisäksi yllätys lisätyönä olen nyt väkerrellyt toisenkin joulukalenterin luukkujen kanssa. Joulukalenteri-swapissa kävi niin ikävästi, että Suvin   swappi-kaverista ei kuulunutkaan mitään, joten lupauduin auttamaan häntä - eihän nyt ketään voi pulaan jättää, etenkään kun on kyse JOULUKALENTERI- swapista  =0}

Onneksi ilmaantui toinenkin auttaja, niin pääsen vähän helpommalla kun ei tarvitse tehdä kuin 12 pakettia - 3 pakettia vaille valmiina nyt olen - viimeistään 25. tätä kuuta pitäisi paketti saada liikkeelle, että ehtii ajoissa. Minä sain parilliset päivät, mikä sopi meikäläiselle vallan mainiosti..

Olen aivan innoissani tästä tulevasta joulukuusta - nyt minulla on kalenteri  niin koko kuukaudelle, kun Niinalta muutamalle päivälle ja nyt vielä tulee nämä Suvin paketit, niin eihän tässä voi kuin todeta, että joulukuu tulee olemaan yhtä juhlaa  kun pääsee kalenteriluukkujaan avaamaan  (^ ^)

Muutaman vuoden ajan olen kärsinyt pienestä "christmas blues" -mielialasta - vaikka joulu on ehdoton suosikki juhlani ( - ja huom" EI lahjojen takia vaan se kaikki muu.. Kynttilät, koristeet, perheen läsnäolo.. You know... :0}  ) - niin en vain ole oikein joulutunnelmaan tuntunut muutamana viime vuotena pääsevän..  Viime vuonna oli jopa ensimmäinen kerta (noin 15. vuoteen) että en lähettänyt edes yhtä joulukorttia - kaikkina muina vuosina niitä lähettelin ja monet jopa itse tein, mutta viime vuonna kyllästyin kun en saanut itse takaisin - sananmukaisesti kymmeniltä joille kortin lähetin - kuin muutamalta..
Tuli tunne, että miksi ihmeessä näen vaivaa, kun en kerran mitään itse vastineeksi saa :0\

Pitää katsoa, mitä asian kanssa tänä vuonna teen...

Mutta tänä vuonna ainakin tuo joulun odottaminen tulee nyt olemaan ainakin tulpasti ( ja enemmän) mukavampaa - sormet jo syyhyää päästä noihin käsiksi *virnistys*

6 kommenttia:

 1. Hi Irina! I think this year there won't be Christmas blues, because there is so much mini merry-making! Giveaways, exchanges with mini friends, decorating the dollhouse or creating a little Christmas scene in a box--it's all very fun! I am enjoying this season more than I have in the past, now that I've met wonderful blog friends like you! :-)

  VastaaPoista
 2. I agree with Jennifer I also am enjoying the Christmas season more this year Thanks to all the beautiful blog friends like you and so many others that i have made.
  Hugs Maria

  VastaaPoista
 3. Yes, it is a wonderful time of the year. And I have also so much new friends here in Blogland. I am so happy with your little things. Enjoy your advent kalendar. Please show us pictures.
  Hugs from Craftland

  VastaaPoista
 4. I hope you have a Wonderful Christmas season.

  Hugs,
  Victoria

  VastaaPoista
 5. Thank you all for your heart warming comments (^_^)

  I do agree - this Christmas is going to be very special for me, cause I have you all, my dear, inspiring blog friends to share it with me (^ ^)

  Day by day I'm getting more and more excited about the fact that december is coming nearer and nearer - I've even started to sing christmas songs while I'm making my minis (to my family's horror..) *LOL*

  Hugs and kisses to all =0}

  VastaaPoista
 6. I,too, am entering the Xmas spirit, although we celebrate Hanukka here. Since both holidays are at the same week December becomes a very enjoyable time of the year.
  Hugs

  VastaaPoista